TUSEN TAKK, til dere som har delt og støttet «Hvor er moralen vår?»

TUSEN TAKK til alle dere som har delt og vist hva dere tenker om gårsdagens blogg innlegg «Hvor er vår moral!»
Skulle gjerne takket dere en og en men det er dessverre ikke mulig (jeg har ikke engang klart å lese alt som er blitt skrevet, selvom jeg ikke fikk gjort noe annet enn å skrive blogg innlegget og en biltur Asker-Gardermoen-Asker) resten gikk til å lese hva som ble skrevet.
En ting er iallfall sikkert, dette har det blitt debatt ut av mange steder og mange har fått øynene opp for hva som skjer rundt omkring på FB. Vi vil aldri komme dette til livs, men en fokusering på det fra vår side er viktig. Derfor er jeg glad at jeg tok bladet fra munnen i går.
Til orientering så er det mange som har sett innlegget i går også flere medier som tok kontakt, både lokalt og sentralt bl.a. NRK.
Hva som kommer videre ut av dette vet ikke jeg, men mange har skjønt problemet rundt temaet! De som driver den gruppen som er omtalt, har endret navnet og vil fortsette å være hemmelig å «dele» på sin måte og holde «Strikkepolitiet» unna! Det forteller kanskje mest om hvordan de opererer.
At temaet er viktig og opprører mange er tydelig etter hvor mange «like» som er kommet på selve bloggen min, da snakker jeg ikke om FB. Så i går lærte jeg noe nytt der. Når det kommer opp en stor K etter 1,2 … osv. så menes det eks. antall tusen. Jeg hadde aldri sett denne K´en noen sted å måtte bare spørre hva betød dette, jeg trodde det hadde skjedd et eller annet feil på bloggen min. I skrivende stund står det 2,9K der og 56 kommentarer fra mest ukjente personer for meg. Mange av de har vært medlem på denne gruppen. Fikk en mail fra en dame i går som var medlem og fortalte at over 600 hadde meldt seg ut etter blogginnlegget!

I dag har jeg tenkt å finne frem strikketøyet som aldri kom opp av kurven sin i går, men tiden var vel verdt å bruke på noe annet for en dag (men ikke mer enn en dag uten strikketøy)! Så i dag vil jeg STRIKKE, for forskning  har vist at det har helsemessig gevinst (og ikke bare at det er hyggelig tidsfordriv) og vil du vite mer om det så kommer det et intervju med meg i bladet «Bedre helse» i oktober.

wpid-DSC5000-1920x1080.jpgHilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
7 replies on “TUSEN TAKK, til dere som har delt og støttet «Hvor er moralen vår?»”
 1. says: Nina

  Det du skriver er så viktig. Det er veldig viktig å belyse disse problemene. Det er så mange som lever av dette. Det går ikke ann å stjele levebrødet til mennesker på den måten som blir gjort helt bevist. Selv synes jeg det alltid er så gøy å få bla i en ny strikke/heklebok. Er ikke den flinkeste men prøver og prøver og vil sikkert kunne strikke en av de fine plaggene dine en dag. Stå på, vi er mange som støtter deg/dere. Ha en superfin strikketirsdag

 2. says: Lajla

  Dette er hårreisende, Tove! Det er jo som å dele musikk eller kopiere bøker og dele i en hemmelig gruppe. Støtter deg fullt ut! Hilsen «klute»-Lajla

 3. says: Hege Gundersen

  Dette er et stort og stygt monster som det var på tide kom ut i dagslyset! Flott at dere designere kommer på banen og tar opp kampen. Vi som forbrukere må bare bruke sunn fornuft og vår gode moral til å støtte dere og holde oss unna disse monstrene. Vi får holde øynene åpne og si ifra når vi ser noe, før eller siden håper vi de tar til fornuften 😉 Stå på, og forsett å glede oss strikkeglade med vakre og inspirerende mønster !

 4. says: Rita vilker

  Delte innlegget på gruppen i går og meldte samtidig utmelding .
  Leste at admin hadde sagt at de fortsatt skulle dele seg imellom , for det var lov å dele med venner . De som ikke likte det kunne melde seg ut.
  Så lite skjønte de alvoret .
  Absolutt bra at du til opp dette temaet som mange av oss på fb ikke tenker på når en melder seg inn i gruppe , og ikke setter seg inn i HVA som deles !
  Heretter vil jeg være mer våken for dette temaet !

 5. says: Mette Rushfeldt

  Det er klart vi støtter deg 100% , det er jo rein skjær tyveri og kriminalitet.Kos deg med strikketøyet og senk skuldrene dine. Jeg ha bestillet de to strikkebøkerne dine for jeg har jo barnebarn og strikke til. Jeg har et ønske at du gir ut en bok med strikking til barn / ungdom 10 -16 år. Ønsker deg en flott dag og kos deg. Hilsen Mette

 6. says: Malin M. Motzfeldt-Tveit

  Takk til deg som gjorde oss enda mer oppmerksomme på dette problemet, svarer jeg da. gikk inn i flere av gruppene jeg var medlem i og spurte flere ganger hvem har designet dette? Og fikk ikke svar, så mange underlige reaksjoner på dette spørsmålet, og en gruppe ble jeg kastet ut av. Sier vel sitt. Meldte meg ut av noen grupper selv og. En fikk jeg til svar av, da jeg spurte, at hun hadde hentet oppskriftene fra andre sider som delte dem gratis, derfor mente hun det måtte være lov å dele dem i sin gruppe. Så takk, syns det var fint å få «ryddet opp på min FB profil, vil ikke være med i slike grupper jeg.

Comments are closed.