Nytt kjøkken!

Vårt nye «sommerkjøkken», nå er vi innehavere av kjøleskap, utegrill og vann utendørs (både fra himmel og kran), samt på badene! Grunnen er selvfølgelig oppussing av hele rommet… her skal det bli nytt kjøkken med kontordel.

Skal du kaste ut kjøkkenet, så har vi et godt råd! Gi det bort på finn.no, det mest effektive vi har vært med på! En gratis annonse og kaos på telefonen. I løpet av en halvtime var kjøkkenet gitt bort mot å ta det ned…

Mandag for en uke siden kom det tre menn og en liten jente hjelper. På 1 1/2 time skrudde de ned alle skap, komfyr og kjøkkenhette, stablet i henger og dro forhåpentligvis glade og fornøyde fra Leanglia. Vi var iallfall mer enn runde i øynene at det kunne gjøres så effektivt.

Så da stod vi igjen med et stort tomt rom. Noen «gamle fliser» og litt «ny gammel farge» på veggene og et gulv som skulle få nytt ansikt!

Så deler av Geirs ferie har vært i støv og skrot, pigging av fliser og riving av parkett.

Etter en uke har vi nytt gulv, ny kjøkkenbenk av en halv gipsplate og tre arbeidsbukker. Pluss en søndagstur på Bærum legevakt og to fine sting (dog ikke attersting men pene nok) i mannens hånd! Nå har vi bare noen uker å vente på nytt kjøkken skal monteres…

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Strikk, håndverk og historie tur til Shetland 17.-24. juni 2023
 Velkommen til en unik reise vest i havet8 dager spekket med innhold! ...
Read More
0 replies on “Nytt kjøkken!”