Bli med i det gode selskap!

foto: Geir Arnesen

// ANNONSE//

Jeg har vært medlem av Hobbyklubben til CappelenDamm helt siden den startet for mange år tilbake, det er så lenge siden at jeg en gang ikke husker når den startet. Det er et stort kreativt univers, hvor det er mange som meg, interessert i alt mulig av hobby.

En av min grunner til å være medlem i Hobbyklubben er at jeg til enhver tid kan følge med på hva som skjer på hobbyfronten. Det er jo mye, det vet vi jo alle som er interessert i å holde på med kreative ting.

Jeg har jobbet som designer med ulike håndarbeidsteknikker i hele min yrkesaktive karriere, faktisk helt siden 1981. Først i broderifirmaet GunnarP og deretter som frilandsdesigner, forfatter, journalist, redaktør og grafisk design.
Jeg er stadig på leting etter ny inspirasjon og ideer, for ting jeg kan lage selv. Men også hva jeg kan gjøre i felleskap med venninner. I over 35 år har jeg sydd lappeteknikk og masse inspirasjon er kommet gjennom mange av lappebøkene som har landet i postkassen min fra Hobbyklubben.

Strikking, hekling, hardangersøm og søm har fulgt meg gjennom hele livet. Veldig mange av bøkene i bokhyllen min kommer fra nettopp Hobbyklubben.
Hobbyklubben er også veldig flinke til å finne frem til oppskriftsbøker for strikking, hekling, gimping osv. og ikke minst alle bøkene som viser hvordan man gjør ting, ja rene lære- og instruksjonsbøker. Akkurat det er jeg veldig glad i for da kan jeg bruke de både som læring for min egen del, men også som inspirasjon.

Mye av grunnen til det er at de er som jobber der er så utrolig flinke til å finne de rette bøkene til enhver tid, de er alltid oppdatert på siste trendene.

Det samme gjelder andre hobbybøker, både når det dreier seg om rene hobbybøker som hvordan male, bake, interiør, filting. Jeg elsker å lage ting med barnebarna om det er julesaker eller annet av hobbyting og her finner jeg alltid mange ideer til akkurat det.
Hobbyklubben kommer ofte med gode tilbud til utstyr til hobbyutstyr hovedbøkene og da behøver jeg jo ikke å gå i butikken for å finne det jeg trenger og mange ganger kan det jo også være vanskelig å finne spesialutstyr til ulike hobbyer.

Det supre med Hobbyklubben at de lager et flott medlemsblad som også havner i postkassen min og der kan jeg velge og vrake mellom mange flotte bøker, og ikke bare den boken som er hovedboken i det nummeret. Passer ikke utgavens hovedbok for deg, så kan den lett avbestilles på nett (selv gjør jeg veldig sjelden det). Noen ganger er hovedbøkene litt utenom mine største hobbyinteresser. Selv er født så nysgjerrig at jeg gjerne ønsker boken i postkassen allikevel for at jeg liker å utvide horisonten. Det er en lett måte å gjøre dette på for jeg vet at de som har valgt ut nettopp denne boken til hovedbok følger enda bedre med på hva som er aktuelt, enn meg. Samtidig som det også ofte er interessante intervjuer i bladet.

Selv om jeg selv jobber med design til daglig, så er også mange av mine hobbyer relatert til mange av bøkene som Hobbyklubben har gode tilbud på, det være seg matlaging, bordekning, interiør og ikke minst hage. For meg er hage og blomster et «must» i den lyse årstiden. Jeg elsker å grave i jorden, plante nye blomster eller urter. Ja, og ikke minst slappe av i hagen med en god bok som gir meg inspirasjon til både nye design, matoppskrifter eller bare nye vakre bilder i en interiørbok sammen med en god kopp te eller lemonade i solen. Min favoritt lemonade kommer i fra en som jeg har fått igjennom Hobbyklubben for mange år siden og ble kjapt en favoritt for hele familien. Så hos oss blir det ikke riktig sommer uten akkurat den drikken, som nå også har blitt en favoritt hos barnebarna.

VELKOMSTPAKKE:

Her er en av de du kan velge og som for meg ville vært helt super perfekt! Jeg elsker å strikke og hekle, som du kanskje vet fra før.

I denne pakken får du 3 forskjellige hobbybøker:

SOKKER av Nina Granlund Sæther

LUN STRIKK TIL HELE FAMILIEN, redaktør Denise Samson

TOVES BESTE HEKLE- OG HAKKEOPPSKRIFTER av Tove Fevang

foto: Geir Arnesen

I tillegg til bøkene får du med en superflott håndarbeidsveske med mange lommer. Når jeg sier mange så har den alt i alt 6 innvendige lommer og en utenpå lomme. Her kan jeg får sortert alt av strikkepinner, heklenåler, saks og alt annet strikkeutstyr jeg har liggende. Så enkelt å ta med seg hvor som helst. Velkomstpakken inneholder og mange ulike størrelser på strikkepinner i tre, både rundpinner og strømpepinner og er du som meg får du aldri nok av akkurat strikkepinner. Det er også heklenåler og en liten håndarbeidsaks, som alltid er godt å ha for hånden.

foto: Geir Arnesen

Til slutt men ikke minst, så får du også med oppskriften Bestesokken og 2 bunter Fjord garn fra Hillesvåg til et par sokker. Så da er det bare å sette seg ned å strikke sokker og hvem trenger vel ikke det nå når vinteren er i full anmarsj her hjemme.

foto: Geir Arnesen

Hobbyklubben er ikke bare en bokklubb, men det er også er utrolig koselig gruppe på Facebook og Instagram hvor det daglig legges ut masse fine ideer. De har også giveaways, masse gode tilbud og konkurranser med masse flotte premier gjennom hele året.

Akkurat nå har du mulighet til å vinne bunad til en verdi opptil 60.000,-

Vil du vite mer om det så kan du gå inn her: Vinn bunad

foto: Geir Arnesen

Litt ekstra stas er det jo at også mine bøker er med i Hobbyklubbens store utvalg av hobbybøker, alltid hyggelig om jeg kan være til inspirasjon for andre. For meg er noe av det største å kunne dele av min glede for håndarbeid med andre.

Det er så mange fordeler med å være medlem i Hobbyklubben:

  • VELKOMSTPAKKE: Bokpakke med bøker og produkter, gratis! Du betaler kun porto.
  • MANGE BONUSER: Tips, triks, giveaways og konkurranser. Bonus på det du handler.
  • «HOW TO»-videoer. Lær for eksempel å hekle, strikke, male.
  • STOR RABATT på nye hobbybøker.
  • SUPRE TILBUD på materialpakker og hobbyutstyr med opptil 80 % rabatt.
  • KUNSTHÅNDVERKSTURER arrangeres også, blant annet quiltetur til USA!
  • GRATIS BLAD: Medlemsbladet er fyldig, gratis og inneholder masse ideer og omtaler av nye bøker
  • SAMSTRIKK-arrangement hvor du kan strikke sammen med andre

Det gode er at det ingen kjøpeplikt, noe jeg synes er så flott, jeg kan selv velge om jeg vil ha hovedboken tilsendt.

  • Enkelt å avbestille eller bestille bøker fra medlemsbladet eller nettsiden til Hobbyklubben.
  • Bindingstiden er på 1 år, men ingen som helst kjøpeplikt og det liker jeg.

Ble du nysgjerrig på disse velkomst tilbudene eller har lyst til å lese mer om Hobbyklubben så finner du det her: www.hobbyklubben.no

Bli med i det gode selskapet du også, det er bare å melde seg inn!
Alt i alt et utrolig kreativt samfunn for alle oss som er glade i å bruke hendene våre!

Beste hilsen Tove 😉

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Spiralsokker til hele familien – gratis mønster
Sokkene er strikket som navnet sier i spiral. Sokkene har ingen hæl...
Read More
0 replies on “Bli med i det gode selskap!”