Bli med på Rekrasjonstrikk 15-17. feb. på Ona (fyr)!

foto: Geir Arnesen

Ytterst på Romsdalskysten med ryggen mot fastlandet, skrev jeg i medlemsbladet til Norsk strikkeforbund «På pinnen» for 1 1/2 år siden. Da hadde Geir (fotografen) og jeg vært på Ona for første gang. Men var også fullstendig klar over at det ikke kom til å bli siste gang jeg besøkte dette stedet.

foto: Geir Arnesen

Ona trollbandt oss fra første stund så, når Hilde Sørmoen en av innehaverne av garnbutikken «To runde pinner» kom å spurte om jeg kunne tenke meg å komme å holde foredrag og kurs, når de skulle arrangere Rekrasjonstrikk på denne fantastiske øyen så langt ut i nordvest som en kan komme, så var svaret JAAA, med en eneste gang!

foto: Geir Arnesen

Dere kan tro jeg gleder meg til å kommer tilbake, og nå har du også en glimrende mulighet til å være på dette flotte stedet en hel weekend sammen med andre som er glade i pinner og garn… Om du selv har lyst til å strikke eller bare slappe av, nyte frisk luft og vakker natur er opp til deg!

foto: Geir Arnesen

Jeg skal nok gjøre begge deler!

 

Her kan du lese hele programmet og med info hvordan melde seg på!

 

Les om: To Runde Pinner /På pinnen nr.2 og 3 2017, medlemsbladet til Norsk Strikkeforbund

Vil du vite mer om Norsk Strikkeforbund og kanskje i tillegg bli medlem for 300,- kr i året så finner du nettsiden her

 

foto: Geir Arnesen

Når du ikke orker å strikke mer, så kan du gå innom to av de flotte keramikerne på øya! Garnbollen i midten fikk være med meg hjem sist jeg var på Ona (det finnes nok en til deg også) !

 

Håper vi ses i februar på Ona!

Hilsen Tove 😉

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
MOR & FAR sokkeoppskrift
Ingenting varmer bedre en «hjemmestrikkede» sokker både på føttene og i hjertet...
Read More
0 replies on “Bli med på Rekrasjonstrikk 15-17. feb. på Ona (fyr)!”