Oslo Design Fair – åpen for publikum lørdag 1. september

Lørdag 1. september kan alle interesserte få med seg siste nytt på interiørfronten, når Oslo Design Fair åpner dørene for publikum for aller første gang.

Oslo Design Fair har et stort faglig program denne dagen, forankret i temaet Moment som er messens fokus denne høsten. På publikumsdagen kommer også Rikke Skytte fra trendbyrået Pej gruppen fortelle om trendene for 2019. Stylist Per Olav Sølvberg gir tips til hvordan man kan finne sin egen stil på Instagram.
Besøkende får også en gyllen anledning til å møte noen av Norges mest spennende designere, når Hallgeir Homstvedt, Runa Klock, Kristine Five Melvær, NoiDoi, Lars Tornøe og Vera & Kyte kommer for å presentere sine arbeider.
Det er hall C hvor interiør og foredragene foregår, samt den inspirerende glassgaten som er åpen for publikum. For deg som ønsket å se alt det flotte nye garnet som kommer ut i butikken senere i høst. Da må du oppsøke din lokale garnbutikk i høst, der vil du finne mange flotte spennende nyheter.
Litt smakebiter på hva som kommer kan du se på bildene under her:

Her kommer det blant annet lekre garnkvaliteter signert Camilla Pihl kolleksjon fra House of Yarn.

Camilla Pihl kolleksjonen innehar store deilige gensere og mye tilbehør.

For deg som er innkjøper så har du muligheten til å se Gullungen teppet mitt som også har gratis oppskriften liggende her på nettsiden min. Det henger i disse dager utstilt på House of Yarn sin stand.
Her finner du oppskriften til teppet!

Her kan du lese mer om Oslo Design Fair

 

Hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Cathrine damelue i Fair Isle strikk
Fair Isle strikk kjennetegnes ved deres fargerike mønstre, primært i jordfarger fra...
Read More
0 replies on “Oslo Design Fair – åpen for publikum lørdag 1. september”