Velkommen

Velkommen til min nye blog. Her håper jeg du vil finne noe som interesserer deg. Jeg ønsker å dele noen av mine tanker og kompentanse innenfor håndarbeid. Hvem er jeg? Du kan lese litt om meg her.

 

Mandag kveld 11.4 er jeg i Horten Quiltelag og holder foredraget: Trekanter til besvær. Her dreier det seg vesentlig om trådretning på ulike trekanter og hvordan sette de sammen riktig… Kortversjonen om trådretning og trekanter kommer tirsdag kveld her på bloggen.

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Fiiine Filippa sokkeoppskrift
Fiiine Filippasokker er strikket i tynt garn og brukes rett på foten...
Read More
6 replies on “Velkommen”
  1. says: Tove Fevang

   Hei Bente! Takk, takk! Ja det er stadig nye prosjekter på gang. Flest i hodet, problemet er jo at hodet jobber mye raskere enn hendene…

 1. says: Elin Sundby Boysen

  Hei Tove!
  Jeg har fått hekleboken din og den er både inspirerende og vakker. Jeg har satt i gang med babyteppet i alpakka og silke, men har støtt på et lite problem. I oppskriften i min bok er beskrivelsen av heklekanten til babyteppet (på side 40) blitt erstattet med oppskriften til heklekanten for Lureteppet (på side 27). Jeg har prøvd å finne ut utfra bildene i boken hvordan heklekanten skal lages, men får det ikke til å bli like bra. Kunne du legge ut den korrekte teksten på bloggen din?
  Vennlig hilsen
  Elin

  1. says: Tove Fevang

   Hei Elin!
   Det er helt riktig som du sier, kanten på teppet har blitt feil. Et veldig godt forslag er å legge ut rettelser her på bloggen. Rettelsen er lagt ut og håper det går greiere nå med litt tekst, enn å finne det ut på bildene…
   Rettelsen ligger under hekling. Lykke til!
   Hilsen Tove

Comments are closed.