En liten titt på kluter nr. 8 og i morgen kommer siste strikke- og hakke oppskrift til klutalongen!

wpid-DSC3387-1920x1080.jpg

En liten «snik titt» på klutene som kommer søndag morgen, en strikket i hvit, kongeblå, turkis, lilla og rosa som er rester fra alle strikkeklutene og hakkekluten denne gangen er lilla og dette er de siste klutene for sommeren!
I morgen tidlig kommer de to siste av sommerens oppskrifter her på bloggen. Litt vemodig er det jo og tusen takk til alle dere som har vært med, utrolig morsomt når så mange har strikket, heklet og hakket gjennom hele sommeren!

   Oppskriftene publiserer seg selv kl. 08:30 hver søndag. Så det er bare å gå inn her å finne dem, dere behøver ikke å vente til de blir delt på Facebook. Fotografen og jeg sover oss over Atlanteren på vei til London, og videre til Norge… når dette publiseres hjemme. Det er bare å direkte hit til bloggen og etter kl.08:30 i morgen tidlig ligger det igjen to nye oppskrifter å venter på dere!

wpid-DSC2596-Edit-1920x1080.jpg

Nok en uke med utrolig engasjement, det er så hyggelig å sitte her å se på bilder og lese. TUSEN takk for at dere deler klutene med både meg og alle andre på Facebook. Så bare fortsett å laste opp kluter på FACEBOOK-SIDEN min tovefevang.no, dette er den siden som man kan gå inn og trykke «liker» på og som har flest følgere. Dessverre så er det ikke mulig å laste opp egne bilder på bloggen. Det har også vært dårlig nettforbindelse denne uken som har gått og ikke minst akkurat nå når jeg sitter og skriver dette. Derfor også litt ujevnt og til tider litt sene tilbakemeldinger og noen har jeg ikke klart å fått svart på i det hele tatt, da jeg har måttet prioritere å får lagt ut ting ang. klutene på bloggen som skal publiseres på søndag. Håper dere bærer over med meg. I skrivene stund er vi fremdeles i USA, denne uken har det vært mer hav og båter som har fanget øyet, her i Kennebunkport og andre steder i Maine. Noen deilige solfylte dager, med mest avkobling for oss begge. For meg betyr det strikke, hekle og hakketøy og for fotografen enda flere bilder som ikke bare er av kluter 😉

wpid-DSC1916_HDR-1920x1080.jpg

Geir har også fått tatt litt andre bilder denne uken enn av kluter.

Han har foretatt trekningen av overraskelsen blant denne ukens kommentarer ang. klutene fra sist lørdag! wpid-DSC3342-1920x1080.jpg

Vinneren denne uken er Ann Forberg. Litt redskap som kan brukes når masker må slippes ned, når en oppdager at det er blitt en feil, denne kan en bruke til å hente opp meskene med igjen. En smart «samler og stopper» til strømpepinner. Verdens beste trådkutter for garn og tråd er med også denne uken. Det beste av alt, denne tar ikke Security fra deg på flyplassen og erstatter saksen de ikke lar deg fly med. Min beste reisevenn (utenom fotografen) GRATULERER Ann!
Vi gjentar trekning denne uken også! Legger du igjen en kommentar under her i dette innlegget, hører fra gjerne om hvordan det er gått med kluten/klutene din, og du med i denne ukens trekning, hva det blir… blir også en overraskelse kanskje har jeg funnet enda noen flere spennende ting her i USA!
Noen har allrede kommet med ideen om julekluter, er det stemning for det?

wpid-IMG_2383-1920x1080.jpg

Bilde av alle klutene skal tas og uten fat, ble det bryggen rett utenfor rommet vårt på Yatchsman i Kennebunkport, en mann syntes det var morsommere å ta bilde av oss en båten til eks president George H. W. Bushs sin båt som ligger her med to US Security Service båter bak.
God lørdag for siste gang herfra USA, Tove og Geir

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Nettforedrag «Strikke jakke/kofte fra A-Å» onsdag 14.4.2021
Foredraget «STRIKKE JAKKE/KOFTE FRA A-Å» er et foredrag jeg har holdt menge ganger...
Read More
13 replies on “En liten titt på kluter nr. 8 og i morgen kommer siste strikke- og hakke oppskrift til klutalongen!”
 1. says: Kristel

  Julekluter høres spennende ut det!!! Har så langt strikket alle dine kluter. Hver gang like kjekt å åpne bloggen din om å se hvilke nye teknikker jeg skal oppdage. Takk så mye xxxx hilsen Kristel

 2. says: Tove Anita Lea

  Sier ikke nei takk til julekluter. Det har vært kjempe kjekt med klutene denne sommeren. Spennende hver uke. Takk for mange fine mønster og ikke minst tips!

 3. says: Heidi

  Har strikket de syv første klutene, og må takke så mye for fine oppskrifter i sommer! De første strikket jeg på bilturene, og siden det var enkle mønstre som ble repetert egnet det seg fint til strikking i bilen og på stranda.
  Julekluter hadde vært flott, selv om det ikke er helt sikkert man rekker å få strikket det før jul…
  God tur hjemover 🙂 Klem fra Heidi

 4. says: Trine A. Espeland

  Jeg er med på julekluter/kjøkkenhåndkle. Har gitt bort flere kluter i sommer og folk blir veldig glade og lurer på om de kan brukes 😉 God tur hjem

 5. says: Siv Hatlebrekke

  Takk for fine oppskrifter. Ligger etter med klutene, mye jobbing på meg. Har lært meg å hakke i sommer etter bildene du la ut her. Var ikke vanskelig å lære seg. Kjempemorsomt å hakke, går mye fortere enn å strikke.

 6. says: Jorunn Tytlandsvik

  Takk for alle de flotte kluteoppskriftene. Har nå fått laget dem alle sammen 🙂 Ser nå fram til de to siste. Har også fått fart på hakkingen takket være deg 🙂

 7. says: Gunhild

  Har kost meg med oppskriftene i sommer, selv om jeg ikke har hatt mulighet til å lage alle enda. Det kommer etterhvert ☺️Julekluter høres ut som en flott ide

 8. says: Inger Jorunn Tungland

  Eg har kost meg veldig med oppskriftene dine i sommar. Fått igjen gleda med åmbruka bomullsgarn, det har vore mykje ull dei siste åra. Er igang med hakkekluten!

 9. 8 og 3/4 ferdige kluter er det i skoesken min (jeg gikk tom for restegarn på den siste kluten…). Uansett så blir det mange fine gaver og jeg har lært meg noen nye teknikker, og det er jo veldig gøy 🙂 Julekluter kan bli gøy det også, litt adventsstrikk kanskje? Forhåpentligvis etter alle strikkede julegaver forlengst er unnagjort 😉

Comments are closed.