14 kluter ferdige og intet fat!

wpid-DSC3278-1920x1080.jpg

Fjorten kluter og intet fat til rådighet, så da lånte vi gamle president George H. W. Bushs båt Fidelity IV som bakgrunn for klutene istedenfor.
På søndag kommer strikkeklut nr. 8 og hakkeklut nr. 4. Da er det slutt på kluteoppskriftene for denne sommeren, kjenner at jeg skriver dette med litt vemod men slik er det nå bare… det som skulle bli 8 strikkekluter, endte opp med å bli 4 hekle og 4 hakke kluter også i tillegg.
Men det er ikke for sent om du vil slenge deg på å være med å strikke, hekle eller hakke i sommer.

Et lite bilde av søndagens kluter kommer i morgen lørdag!

De fire første klutene finner du oppskrifter til i disse linkene. Strikket klut nr. 1, Heklet klut nr.1Strikket klut nr. 2Hakket klut nr. 1,Strikket klut nr. 3Heklet klut nr. 2Strikket klut nr. 4, Hakket klut nr. 2Strikket klut nr.5, Heklet klut nr. 3Strikket klut nr. 6Hakket klut nr. 3, Strikket klut nr. 7 og Heklet klut nr. 4

Tusen takk for alle flotte bilder dere legger ut av egne kluter  og med masse positive kommentarer! Responsen fra dere er veldig inspirerende for meg, her jeg sitter i USA og leser og ser på masse flotte bilder av kluter. Føler jo nesten at jeg er hjemme og nå bærer det hjemover igjen i helgen!

Tusen takk alle sammen dette er til stor inspirasjon for både meg og fotografen, som har igjen har tatt bilder mange bilder til søndagens kluter! Bildet av klutene er tatt på en brygge denne uken i Kennebunkport i Maine. Uken har blitt en kombinasjon av ferie og jobb, slik som ferier passer meg best. Er nok ikke så glad i å sitte med hendene i fanget, jeg heller 😉 For fotografen er det blitt litt mer ferie og litt mer natur- og stemningsbilder, noe vi sikkert alle sammen unner ham etter å ha tatt masse trinnbilder i hele sommer.

Hilsen Tove, akkurat nå i Kennebunkport i Maine

wpid-DSC3327-1920x1080.jpg

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
ChiaoGoo strikkepinner – du fortjener det beste!
For meg og mange andre er dette verdens beste strikkepinner. Er tiden...
Read More
4 replies on “14 kluter ferdige og intet fat!”
 1. says: Amanda Watlington

  Tove: Hope you enjoyed beautiful Maine. I sure enjoyed sitting next to you during the hat session at TKGA. It was wonderful to make your acquaintance. Thanks again. Amanda

 2. says: Eva Fossum

  Takk for utrolig mange fine oppskrifter og flotte illustrasjoner!! Gøy at du også har med hakking, noe jeg ikke har prøvd meg på siden barneskolen.Skal garantert prøve meg på noen av oppskriftene dine! Eva:)

  1. says: Tove Fevang

   Hei Eva!

   Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Geir og jeg prøver hele tiden å få så gode trinn bilder som mulig, slik at de skal være enkle å forstå. Gleder meg alltid å høre at vi lykkes med det 😉
   Hilsen Tove

Comments are closed.