Klutene øker på fatet, de 6 første klutene fra klutealongen. Vil du være med å strikke, hekle eller hakke kluter i sommer!

wpid-DSC9026-1920x1080.jpg

Da har jeg mine 6 første kluter ferdige!

 

På søndag kommer strikkeklut nr.4 og hakkeklut nr. 2. Tenk da er halvparten av kluten lagt ut, men vi er heldigvis ikke halvveis i skoleferien enda. Fremdeles ikke for sent om du vil slenge deg på å være strikke, hekle eller hakke i sommer.
Et lite bilde av søndagens kluter kommer i morgen lørdag!
De fire første klutene finner du oppskrifter til i disse linkene. Strikket klut nr. 1, Heklet klut nr.1Strikket klut nr. 2Hakket klut nr. 1, Strikket klut nr. 3 og Heklet klut nr. 2

 

Det er så morsomt med den responsen som kommer fra dere med bilder av egne kluter og masse positive kommentarer!
Tusen takk alle sammen dette er til stor inspirasjon for både meg og fotografen (som tar og tar og tar bilder…. det kommer noen ekstra til kantmasken på hakkekluten søndag).

 

God fredagskveld herfra i varmen Tove 😉

 

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
MADELEINE sjal samstrikk/mini onlinekurs
Bli med på samstrikk/mini onlinekurs, vi starter opp med en introduksjon på...
Read More
3 replies on “Klutene øker på fatet, de 6 første klutene fra klutealongen. Vil du være med å strikke, hekle eller hakke kluter i sommer!”
 1. says: gro

  koser meg med klutstrikkinga og dine lette fine oppskrifter .og strikker og håndklær i samme mønster.skal prøve på hekling og.gleder til nytt mønster igjenn.ha en koslig og fin sommer.

 2. says: Ragnhild Augestad

  Snart ferdig med klut nr seks. Venter på mye oppskrifter på søndag. Tar bilde av de seks første i morgen, og legger ut bildene på fjaseboka.

  1. says: Tove Fevang

   Hei Ragnhild!
   Du har en imponerende fart! Tusen takk for at du delte bilder med oss alle på Facebook!

   Hilsen Tove

Comments are closed.