Klare for kluter nr. 4? I morgen er det igjen en ny strikke og hakke oppskrift!

wpid-DSC9040-1920x1080.jpg

En liten «snik titt» på klutene som kommer i morgen tidlig, en hakket i havets farger krem, turkis og blå og strikkekluten er solgul!
I morgen tidlig kommer oppskriften på disse her på bloggen! Tenk da er vi halvveis med de 16 klutene!

  Enda en uke med masse engasjement fra dere, imponert over alle klutene mange av dere har laget. TUSEN takk for at dere deler klutene med både meg og alle andre på Facebook. Så bare fortsett å laste opp kluter på FACEBOOKSIDEN min tovefevang.no, dette er den siden som man kan gå inn og trykke «liker» på og som har flest følgere. Dessverre så er det ikke mulig å laste opp egne bilder på bloggen. Geir og jeg håper vi kan bruke bildene som er lagt ut på Facebook til en «egen collage» av klutene i et eget innlegg senere, i og mange av dere som følger med her på bloggen ikke er på Facebook. Skal komme tilbake til dette.
Denne uken kommer en ny hakkeklut. Har jo sett at skoen trykker litt på kantmaskene der, så vi har prøvd å få til enda bedre forklaring til denne kluten.

  Hele denne uken så har vi også i heimen hatt barnebarn på besøk. Tvillinger på 2 1/2 år, i sommervarmen er morsomt og utfordrende! Litt båtturer og plaskebasseng i hagen gjør susen og saftis er heller ilkke vært å forakte for å få inn litt væske!

wpid-DSC8614-1920x1080.jpg

  Fotografen har vært i sving hele uken selvom det har vært arbeidsuke for ham, slik bli det bilder til dere til morgendagens kluter også.

  Samtidig har han også foretatt trekningen av overraskelsen jeg sa det ville bli for de som la igjen kommentar ang. klutene sist lørdag!
Vinneren er Tove Bakke, som får garn til hakkekluten og hakkenål! (vil jo gjerne at dere skal få til og ha gleden av hakkingen). Ekstra morsomt var det med denne trekningen, Tove er min gamle nabo og alltid ivrig med alle former for håndarbeid! Vi bor ikke så langt fra hverandre nå heller, så jeg tror jeg får levere den selv hvis hun ikke er bortreist, GRATULERER!

  Vi gjentar trekning denne uken også! Legger du igjen en kommentar under her, hører fra gjerne om hvordan det er gått med kluten/klutene din, og du med i denne ukens trekning, hva det blir… blir også en overraskelse!

wpid-DSC5000-1920x1080.jpg
Klutstrikking i hagen!
God lørdag herfra i deilig sommersol, Tove 😉

 

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
MOR & FAR sokkeoppskrift
Ingenting varmer bedre en «hjemmestrikkede» sokker både på føttene og i hjertet...
Read More
20 replies on “Klare for kluter nr. 4? I morgen er det igjen en ny strikke og hakke oppskrift!”
 1. says: Karine

  Takk for flotte tips. Fikk boka med hakkeoppskrifter i posten før sommeren, men fikk det ikke til. Men nå, med bildene og forklaringene har jeg skjønt litt mer (tror jeg)… Som du sier i innlegget, det er på kantmaskene skoen trykker, så jeg gleder meg til ny forklaring 🙂
  Kjekt med nye oppskrifter hver uke! Tusen takk!

  1. says: Tove Fevang

   Hei Karine!

   Bare hyggelig! Så koselig at du har boken, og ja kantmasken er egentlig litt vanskelig å se, derfor også på bildet. Men med en gang man har «knekt koden» så går det som en lek. Det er bare å finne rikitg maske! Håper det er enklere å se på bildene i morgen. Hvis ikke så hyl ut!

   Hilsen Tove

 2. says: Gudrun Finnerud

  Flotte klutmønstere.
  Er ferdig med den første strikka og hekla kluten.
  Har begynt på den hakka og nr to av strikka og hekla.
  Skifter på mellom disse og Bittami sine.
  Går ikke så fort i sommervarmen, men puslet litt hele tida.
  Så ferdig skal de nok bli.
  Fortsatt god sommer.
  Gudrun

  1. says: Tove Fevang

   Hei Gudrun!
   Nei varmen tar vel litt piffen av oss alle om dagen, men du har da stor aktivitet allikevel!

   Hilsen Tove

 3. says: Elin Lunde Ramsland

  Har bestilt hakkenål, regner med den kommer snart. Da skal jeg prøve meg på hakking 😉 Liker godt strukturen man får ved hakking.

  1. says: Tove Fevang

   Hei Elin!

   Så bra! Helt enig, blir en helt spesiell struktur og så blir det veldig stabilt!

   Hilsen Tove

 4. says: Tove Bakke

  Nå ble jeg overrasket at det var jeg som vant, Takk og at jeg vant garn og hakkenål, gleder meg til å prøve å hakke. Men nå har jeg ferie og skal reise på hytta. Har med meg garn, heklenåler og strikkepinner og mønsteret dine til kluter. Hilsen Tove

  1. says: Tove Fevang

   Hei Tove!

   Ja, det var kjempehyggelig 😉 Vi får treffes når du er tilbake fra ferie, så blir det litt mer «arbeid» på deg 😉 Kos deg på hytta og skjønner du blir ikke arbeidsledig der 😉

   Hilsen Tove

 5. says: Anne Grete

  Takk for fine oppskrifter!
  Ligger også noen bilder på Instagram med #tovefevang 😉
  God sommer videre.

  1. says: Tove Fevang

   Hei Anne Grete!

   Takk takk! Da må jeg inn å ta en titt på Instagram, tusen takk for at du sier ifra 😉
   God sommer til deg også!

   Hilsen Tove

 6. says: Jorunn

  Er ferdig med fire kluter og må nok hjem fra ferie for å få kjøpt meg ny hakkenål. Har spart den siste hekla kulten til flyreisen hjem på mandag 🙂

  1. says: Tove Fevang

   Hei Jorunn!

   Wow, så bra! Ja, det er bare å få tak i hakkenål og sette igang!

   God tur hjem med hekltøy i håndbaggasjen, kjenner meg igjen der 😉

   Hilsen Tove

 7. says: Elise

  Jeg ble ferdig med den turkise kluten i går, og startet på den kongeblå kluten i dag. Veldig avhengighetsdannende å strikke klutene, takk for fine oppskrifter 🙂

  1. says: Tove Fevang

   Hei Elise!

   Så hyggelig at du er med og ja kan kjenne igjen den avhengighetsføleslen 😉 Tror kanskje ikke vi er alene om den!

   Hilsen Tove

 8. says: Kristel

  Takk så mye for utrolig fine oppskrifter. De er enkelt forklart sånn at det blir lett å følge med. Er heilt hekta på kluter nå og kan nesten ikke vente til det neste. Til nå har jeg strikket 3. 🙂

  1. says: Tove Fevang

   Hei Kristel!

   Tusen takk, så hyggelig å høre! Så flott at du allerede har 3 kluter ferdig 😉 Håper du likte dagens oppskrifter også!

   Hilsen Tove

 9. says: Anne Lise

  Tusen takk for alle de flotte mønstrene. Det er mye å lære, og moro å lære, når du skriver så gode oppskrifter, deler tips og har så flotte bilder til. Hakking er moro men jeg lurer stadig på noe når jeg prøver meg på det. Vrangmasker i hakking, det er like vanskelig for meg, hver en gang.. Forstår ikke hva det er jeg ikke klarer å forstå..
  Søndager har alltid vært fine dager.

  1. says: Tove Fevang

   Hei Anne Lise!
   Tusen takk, alltid hyggelig når andere har glede av det jeg gjør!
   Ja, enig med deg vrangmasker er ikke like lett å skjønne og kan være litt vanskelige å se… dessverre kommer det ikke noen vrangmasker i oppskriftene. Men skal se om jeg ikke kan får laget noen bilder senere med vrangmasker!
   Jeg liker også søndager og akkurat de siste ukene har de også vært veldig inspirerende for meg, med alle hyggelige kommerntarer her inne!

   Hilsen Tove

Comments are closed.