Barnebarn – tvillinger

Sommeren og høsten har hatt mange fasetter i vår familie. I den eldre generasjonen er en gått bort og en annen vært svært syk, mens i den yngre generasjonen ble alt kronet med dobbel lykke 6. september (selv om termindatoen er i dag 25.oktober). Jeg ble farmor til to små perfekte gutter, Oscar og Nicolai. Etter to og en halv uke på sykehus kom de hjem, til stor glede for alle besteforeldre og 4 oldemødre i alder fra 72 til 101, 1 oldefar og ikke minst stolte foreldre.

Oscar på vei hjem fra Ullevål.

Nicolai på tur hjem til Slemdal for første gang.

Klart farmor har utstyrt gullungene med små strikke luer og sokker, samt noen tepper i deilig cashmir garn. Garnet til teppene de har på hjemturen ble innkjøpt i London i påsken, hos I Knit London. Bilder av garn og omtale av butikken ligger under reisetips.

Teppene har vært et særdeles hyggelig håndarbeid å holde på med gjennom disse sommermånedene, mens vi ventet spent på å møte våre nye barnebarn!

Ha en flott dag, hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Spiralsokker til hele familien – gratis mønster
Sokkene er strikket som navnet sier i spiral. Sokkene har ingen hæl...
Read More
13 replies on “Barnebarn – tvillinger”
 1. says: Cathrine

  Hei Tove!
  Gratulerer så mye med 2 nydelige tvillinggutter! Og så herlig å se dem ikledd gavene fra farmor! De er heldige som aldri vil slippe opp for hjemmestrikkede sokker, votter, luer og alt som de skulle trenge! 🙂

  Lykke til fremover, og kos deg masse!

  Klem Cathrine 🙂

 2. says: Tove Fevang

  Tusen takk Cathrine!
  Klart de må få varme klær 😉 Det har vært en del strikking alllerede, da de var så små at det faktisk er vanskelig å finne klær til de i butikken. Men det gjør jeg jo med stor glede!
  Hilsen Tove 😉

 3. says: Tove Fevang

  Tusen takk Rite!
  Og lite ante jeg at alle prematurteppene jeg laget til Familiens artikkel om dette i vinter, skulle komme til nytte til mine egne barnebarn!
  Så til alle dere som ikke vet hva dere skal finne på med strikkepinnene. Et hvert sykehus med nyfødtintensivavdeling trenger små tepper i A3 størrelse i myk ull.
  Hilsen Tove

 4. says: Ingrid Gunnes

  Hei, hei! 🙂
  Så herlig lesning!
  At tvillinger gir dobbel lykke, vet jeg alt om. Mine tvillingjenter er 23 år og de gir fremdeles lykke sammen med sine eldre søsken.
  Ønsker dere alle sammen Lykke til i åra som kommer!

  Mvh Ingrid

 5. says: Tove Fevang

  Takk takk Ingrid!
  Ja, dette er stort for oss! To små gutter som spiser, sover og vokser hele tiden er fantastisk! Skjønner at de også vil få masse glede av hverandre i årene som kommer!

 6. says: Tove Fevang

  Tusen takk Toril!
  Det bare så koselig med dem, du kommer helt sikkert etter du også etterhvert! Gled deg! Hilsen Tove

 7. says: Vigdis Evensen

  Hei Tove. Gratulerer som farmor. Å bli bestemor er en ubeskrivelig stor glede. Kos deg masse. Klem 🙂

Comments are closed.