St. Hansaften!

Ønsker alle en God St. Hansaften!


For meg er det en spesiell dag helt fra barndommen av, med bål i en hver liten vik og strand, båtliv til lyse morgen! Når en er vokst opp med fri og stengte butikker dagen derpå, så gjorde det jo ikke noe om natten ble til morgen, heia Tønsberg!


Skal fortelle litt mer om pionene senere!

Ha en flott kveld alle sammen, klem Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Fiiine Filippa sokkeoppskrift
Fiiine Filippasokker er strikket i tynt garn og brukes rett på foten...
Read More
One reply on “St. Hansaften!”
  1. says: Gro Horverak

    Anne holder oss heldigvis sånn noenlunde oppdatert på facebook, så nå har jeg også blitt klar over bloggen din. Kjempekoselig. Og sokkene ser helt supre ut. Skal prøve meg på dem til høsten. Men først skal vi nyte sommeren.

Comments are closed.