Heklebok i matbutikken din!

Skjermbilde 2015-05-13 kl. 08.42.03

Nå kan du få kjøpt en billigutgave av "Helt enkel hekling"  til kr. 149,00, dette er min første heklebok utgitt i 2010. Boken finner du i over 2000 matbutikker og noen utvalgte kiosker. Salgstiden på boken i disse butikkene er begrenset til 8 uker (salget startet for 2 uker).

 

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Alle 16 klutene på fatet

  Da kom alle seksten klutene på fatet som igjen var til rådighet. Det...
Read More

8 Comments

  • Hei Margunn!

   Jeg tror den ikke er lenger å få kjøpt i matbutikken, det var for en kortere perioden i mai og juni. Utifra hva jeg vet, muligens andre kan svare på om de har sett den rundt omkring!

   Hilsen Tove

 • I am working on your Crocheted stole /shawl from your Totally Simply Crochet Book,and I am having a bit of difficulty with the directions in row 3 of the main body. They just are not making sense to me. Do by chance have this on video that I could watch? I would appreciate any help you could send my way, am making this for my niece as wedding gift. Thank you in advance. Kate Wolfe

  • Hi Kate!

   Sorry for the late response, which simply is due to illness over a longer period! Do you have sorted out the problem with the stole. If not send med mail to tove.fevang@gmail.com and I will try to help you out!

   Best regards Tove

 • Hej Tove! I din bok «virka vackert» finns det en virkad sjal på sidan 54 som det är många som önskar köpa mönster till. Utifrån att vi sett en bild på instagram på en sådan virkad sjal. Boken ges ju inte ut längre. Är det så att det mönstret finns med i boken «helt enkelt hekling». Eller finns det andra möjligheter att köpa ditt mönster på den sjalen? Vänligen Anna

  • Hei Anna!
   Ja, mønsteret finnes i boken helt enkel hekling, som fortsatt er i salg i Norge. Jeg har hatt noen svenske eksemplarer av Virka vackert, men nå er jeg dessverre tom. Jeg har dessverre ikke mønster for salg. Skal se hva jeg kan finne ut av for dere, som kan gjøre at dere får tak i mønsteret!

   Hilsen Tove

Comments are closed.