Verdens broderidag 30. juli 2021,tilbud på materialpakke til GOD JUL løper i lin og supertilbud på min Hardangersømbok

Broderi står mitt hjerte veldig nært, min bestefar lærte meg å brodere tidlig på 60-tallet. En av mine første jobber var i et broderifirma. Før veien gikk videre til frilanskarriere innen design for broderi, quilting, søm, strikk og hekling på midten av 80-tallet og frem til dags dato. Det har blitt mange broderidesign gjennom årene.  I og med at i dag 30. juli er verdens broderidag, har jeg lyst til å gi deg noen gode tilbud!

Til GOD JUL løperen på bildet over har vi laget et begrenset antall med materialpakker. I pakken får du med alt du trenger til å brodere løperen. Jul i juli er et kjent uttrykk, da er det absolutt tiden for å starte på et broderi som skal være ferdig til jul enten til deg selv eller kanskje en julegave.

I materialpakken finner du alt,du trenger for å brodere korsstings løperen innkludert trinn forklaringer til hvordan sy huldfalden.

I materialpakken får du alt som trengs for å sy løperen:
Linstoff 12 tr. pr cm, DMC Moulinegarn, Kanavasnåler nr.28, Lintråd til hullfald og 4 siders broderimønster i farger.
Ferdig størrelse på løperen ca 34,5 x 105 cm

Fra fredag 30.7.2021 til mandag 2.8.2021 har vi spesialtilbud på materialpakken til kr. 500,- (ordinært kr. 565,-)
+ kr. 55,- porto (= pakke med sporing) NB! Begrenset antall!

Ferdig størrelse på løperen ca 34,5 x 105 cm

NB! Vi selger også den perfekte linen til både hardangersøm og korsstingsbroderier, lintråd 35L, 50H, utvalgte farger i DMC Moulinegarn og broderinåler, hvis du skulle trenge det til dine broderier.

Ta kontakt på mail: tove.fevang@gmail.com for priser på linstoff 8 tr – 10 tr – 12 tr pr cm hvit og natur, lingarn L35 og H50, Moulinegarn, kanavasnåler mm.

Hardangersøms boken inneholder mange ulike prosjekter og i forbindelse med Verdens broderidag 30.7.2021 så gir jeg deg et supert tilbud på boken!

Hardangersøm tidløst og vakkert (ord. kr.349,-) kun kr. 150,-
+ kr. 55,- porto (= pakke med sporing)
tilbudet var frem til mandag 2. aug. 2021 så det er bare å slå til 😉

TIPS! Selvom det er lenge til jul og kanskje aktuelle bursdager. Så kan det jo være at boken også vil være en super gave til noen du kjenner!

Jeg sender deg en ordrebekreftelse på mail

Du kan betale med VIPPS og har du ikke det, finner vi ut av det også 😉

Meld deg på nyhetsbrev

* indicates required

Hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Burra pulsvarmere
Fair Isle strikk kjennetegnes ved deres fargerike mønstre, primært i jordfarger fra...
Read More
0 replies on “Verdens broderidag 30. juli 2021,tilbud på materialpakke til GOD JUL løper i lin og supertilbud på min Hardangersømbok”