Drømmeferie! Strikke, spise, mere strikking, nyte og oppleve!

DSC_0051

Drar du på strikkeferie til Romsdal så får du!
Vill og vakker natur – ren luft – rent miljø – besøke gård med sauer – kjenne lukten av ren norsk ull – se garn bli produsert – besøke Rauma Ullvarefabrikks fabrikkutsalg – inspirasjon og nye strikkeprosjekter – fullføre prosjekter som har ventet på tid og ro – snakke med likesinnede.

IMG_5048Torill er selv en lidenskapelig strikker.                    Foto: Matti Bernitz

Torill Bakke drømte om å gjøre noe nytt, hun ville gi strikkeglade damer og menn en unik opplevelse. Valget falt på Romsdal med god mat, naturen rundt og ikke minst et sted for strikkeglade damer og menn i alle aldre en plass hvor en kunne dra til med mer garn og pinner i kofferten enn klær.
Etter selv å ha vært på strikkeferie i Toscana i fjor høst, tenkte hun dette kan vi gjøre i Norge også. Toril er fra vakre Romsdal og har jobbet de siste 14 årene som markedskoordinator hos Rauma Ullvarefabrikk, så det måtte jo bli her.

elsker_strikkeFoto: Matti Bernitz

Nå har hun startet strikkeferie.no og nærmere «All-inklusive» kommer du ikke med strikketøyet i hendene. Hun har tenkt på alt en strikker kan tenke seg og kanskje ikke så rart når hun er en lidenskapelig strikker selv. Alle deltagere hentes på Åndalsnes Skysstasjon og fraktes til Hotel Aak for innsjekk og bevertning. Full pensjon med frakting til diverse opplevelser er inkludert.
Her skal det både arrangeres strikkeferie varer en hel uke og også helgeferie.

 

_DSC0309Foto: Tove Fevang

Den første strikkeferien på programmet til Torill er nå i slutten av februar, da vil Arne og Carlos være med hele uken. Uken vil bestå av inspirerende workshops i en gammel skolestue, utflukter, vinsmaking, besøk på Rauma Ullvare for å nevne noe av det du får oppleve i løpet av en uke.

DSC02419Foto: Bakke

Workshopene skal være i en gammel restaurert skolestue fra 1827 på Bakke gård og med denne utsikten fra skolestua kan det jo hende at hendene faller i ro med strikkepinnene i. Det er lov å drømme seg bort, selv tror jeg dette må bli en realitet for min egen del en gang i løpet av 2015.

Vil du lese mer om strikkeferie.no så klikk på linken, her finner du også programmet for 2015.

Enn så lenge blir det strikketøy her hjemme i Asker, hilsen Tove

 

 

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Nettforedrag «Strikke jakke/kofte fra A-Å» onsdag 14.4.2021
Foredraget «STRIKKE JAKKE/KOFTE FRA A-Å» er et foredrag jeg har holdt menge ganger...
Read More
4 replies on “Drømmeferie! Strikke, spise, mere strikking, nyte og oppleve!”
  1. says: Tove Fevang

   Hei Marit!

   Var inne og sjekket linken og jeg får den opp. Ser du skriver strikkeferie .no med mellomrom, hvis du har skrevet det slik, så vil den nok ikke åpnes. Ta bort mellomrommet, eller klikk på strikkeferie.no som er i blått nesten nederst i innlegget. Får du det ikke til da heller si ifra på nytt1

   Hilsen Tove

Comments are closed.