Er dere klare igjen? I morgen kommer to nye kluteoppskrift, en strikket og en hakket!

wpid-DSC7837-1920x1080.jpgEn liten «snik titt» på klutene som kommer i morgen tidlig, en blå og hvit hakket og en kongeblå strikket!
I morgen tidlig kommer oppskriften på disse her på bloggen!
Det har vært en uke med masse engasjement fra dere, samtidig så har jeg hatt innspurt på en strikkebok jeg har vært fagkonsulent på (ikke min bok), men dere som er glade i å strikke kan glede dere til denne boken. Mer kan jeg ikke si om den 😉

Ellers så var jeg på Galleri Margrethe (garnbutikk) i Røyken onsdag kveld, hvor jeg viste modeller og fortalte om min siste heklebok «Klassisk hekling og hakking», som kom ut i april i år. Her møtte det opp 35 strikke- og hekleglade damer, i kveldsolen. Tror det er første gang jeg har fått muligheten til å nyte en varm sommerkveld på denne måten, veldig hyggelig for meg og jeg tror de andre også nøt kvelden!

wpid-DSC7813-1920x1080.jpg

Sist lørdag hadde jeg Asker og Bærums budstikke på besøk, de var blitt tipset om klutene og ville ha det med i fredagsmagasinet til avisen denne uken. Så i går stod det en stor 2 sider sak om meg og kluter 😉 Har du lyst til å lese intervjuet så legger det i innlegget under dette. Dette gikk ikke helt upåaktet hen, så gårsdagen gikk med til masse telefoner, mailer mm. Det kom en utrolig spennende telefon fra en mann på 83 år, han har jeg møtt i dag. Dette skal jeg fortelle dere mer om senere…
Nå har vi fått to trøtte barnebarn på 2 1/2 år i seng, så nå sitter jeg her… og prøver å komme meg ajour med alt som har skjedd gjennom hele uken.

 

wpid-DSC7776-1920x1080.jpg

Fotografen har vært i sving i dag også slik at det blir litt bilder til dere til morgendagens kluter.
Han har også foretatt trekningen av overraskelsen jeg sa det ville bli for de som la igjen kommentar ang. klutene sist lørdag! Jeg tenkt og håpet på kansje en 20 kanskje 30 stk ville legge igjen en kommentar. Men vet dere, det er over 300 kommentarer, helt konkret 320. Så da har vi trukket ut 2 heldige vinnere istedenfor 1 for en som var planen!
De heldige vinnerne er Karita Bolsø og Kari L. Gundersen, dere får garn til en av klutene på bildet over! Kommer i posten en av de første dagene til uken, GRATULERER!
Dette har vært så morsomt, at vi gjentar det denne uken også! Legger du igjen en kommentar under her, hører fra gjerne om hvordan det er gått med den første kluten din, og du med i denne ukens trekning, hva det blir… blir også en overraskelse!

God lørdag kveld herfra, Tove

 

 

 

 

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
MADELEINE sjal samstrikk/mini onlinekurs
Bli med på samstrikk/mini onlinekurs, vi starter opp med en introduksjon på...
Read More
36 replies on “Er dere klare igjen? I morgen kommer to nye kluteoppskrift, en strikket og en hakket!”
 1. says: Bente Sådland Tønnessen

  Gleder meg til å prøve hakking for første gang! Nydelige kluter, flotte bilder og gøy å få lære noe nytt!

 2. says: Line

  Er ferdig med min første klut nå i kveld. Gleder med til en ny kreativ utfordring i morgen. God strikkesommer!

 3. says: Jorunn

  Hei 🙂 Er ferdig med en klut. Plundret litt med heklinga, men er nå godt i gang med den også ;))

 4. says: Sigrid Marie

  Jeg er kjempeklar! Har til og med vært i byen og kjøpt en dyyyr hakkekrok 😀 Er ferdig med hekla kluten fra forrige uke, men er bare litt over halvveis på den strikka… Mulig jeg må holde meg til bare en av delene fremmover 😉

 5. says: Annette Olsen

  Hei Tante!!

  Strikket klut er ferdig – veldig fornøyd 🙂 Takker for litt start hjelp!
  Men tro det eller ei – jeg har til og med fått til hekklingen helt av meg selv!!!! Skal sies at jeg tok den enkleste kluten….

  Klar til å ha vekkerklokka på igjen i morgen tidlig for ny strikkeklut :-):-)

 6. says: Aud

  Hei Tove.

  Nå har jeg strikket den første og driver med den heklede. Disse ser også flotte ut. Må vist finne frem hakkenålene mine ser jeg 😉 Ha en flott kveld videre. 🙂

 7. says: Giz Pysen

  Ikke prøvd meg på den første kluten enda, måtte bli ferdig med genser som er bursdagsgave neste uke. Ble ferdig i kveld 😉 Så nå er jeg klar til i morgen .. Spennende!!
  Flott stykke i Budstikka, lykke til videre..

 8. says: Liv I. Andersen

  Tenk, nå skal jeg lære å hakke. » Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikker.» Slik var Pippis leveregel og den prøver jeg å lære meg å følge.
  Vi lager alt for ofte egne begrensninger, men hva galt kan skje? Vi blir en erfaring rikere. Går det- så går det, hvis ikke gjør det ikke så mye.
  Nå er det en hyggelig familiesammenkomst fra tidlig morgen i morgen, men når kvelden kommer skal jeg legge beina høyt, finne frem min nyinnkjøpte hakkenål og et vakkert garnnøste og kose meg til seine kvelde. Kan jo ha et øye/øre på fotballen og to på håndarbeidet.
  Liv

 9. says: Beate

  Så flott, spennende dette, har ennå ikke fått laget noen av de to forrige, men skal gjøre det etter hvert. Flotte kluter er det iallefall 🙂

 10. says: Vivian

  Hei Tove.
  Virkelig Spennende prosjekt med ny oppskrift hver søndag.
  Nå er det virkelig moro med søndag. Jeg strikker på oppskrift nr 1 med klut i farge blå i mandarin garn. Blir så fint mønster. Takk for utrolig fine oppskrifter og fine bilder med riktig god forklaring til. Stå på videre. 🙂

 11. says: Kristin V P

  Noen få pinner igjen på første kluten før jeg kan felle av, legge meg, og våkne klar for klut nummer 2 i morgen 🙂

 12. says: Lise Andresen

  Jeg er i gang med både heklet klut og strikket klut. Gleder meg til de neste. Morsomt påfunn.

 13. says: Anita H. Olsen

  Siste innspurt på første klut nå, spent på morgendagens nye oppskrift 🙂

 14. says: Sissel

  Er nesten ferdig med den hekla kluten. Gjenstår 10 pinner. Gleder meg til å prøve hakking. DET kan j ikke. Har kjøpt hakkekrok, men ikke m krok o begge ender. Bør j ha det? 🙂

  1. says: Tove Fevang

   Hei Sissel!
   Så flott at du er omtrent ferdig med kluten!
   Nei du trenger hakkenål med bare en krok, så da har du det som trengs!
   Hilsen Tove

 15. says: Jorunn M. Ellen

  Med en strikkeklut ferdig og en hekleklut nesten ferdig, ser jeg virkelig frem til morgendagens kluter

 16. says: Auasko

  Nesten ferdig med første klut, gleder meg til neste 🙂 Ble litt for mange kokinger av syltetøy idag 😉

 17. says: Wenche Myhre

  Klokken er 8:05….. spent på hva Tove har funnet på denne søndagen……. mon tro om hun fortsatt sover for ingen ny klutoppskrift ennå….. ja, ja da får jeg heller starte dagen med noen trivielle sysler her i den nye leiligheten….. tror jeg går på terrassen fyller stolene med puter og slikker morgensol…. ikke å forakte det heller….venter fortsatt i spenning på å se når du står opp Tove hahahaha….

  Søndagsklem fra Wenche….. og hils fotoGeir….:)

  PS forrige ukes heklede ble grønn – startet met lys turkis men rekket opp gjentatte ganger og ble lei av fargen….. så når jeg startet på nytt valgte jeg den grønne ….. ikke helt min farge men morsomt allikevel….. den strikkede ble knallgul og gir en deilig følelse av sommer, smørblomst, løvetann og SOL !!! jeg har valgt alle i Fiol fra Solberg spinneri og valg av farge i posen som er kjøpt inn avgjøres av dagsformen….. i dag blir det den opprekkede lys turkise for er ikke hjemme og det er det eneste jeg har for hånden i dag…. hihi….. da tusler jeg opp på terrassen og venter på Tove:):):)

 18. says: Silje Nordanger

  Ikke kommet i gang med forrige ukes klut, forelsket meg helt i heklakluten og krok og tråd ligger fremme men motet svikter hver gang jeg prøver, for hekling har jeg aldri før fått til! Gleder meg til å se neste kluten! Kanskje jeg tar den først og så føstekluten som nummer to!!

 19. says: Gudrun Stuland Birkeland

  Bruker rester og er nedt ferdig med min første strikkaklut i lyseblått. No blir det gul på neste. Gleder meg masse til eg får tak i hekle og hakkenål, for då skal eg prøve på noko eg ikkje har gjordt før.

 20. says: Astri Ese Hole

  Jeg er godt i gang med den første kluten. Veldig fin klut. Blir gjerne med i trekningen av nye overraskelser. Hilsen Astri i Bergen

 21. says: Eli

  Dette er gøy og inspirerende. Folk er helt»gale» etter klutene jeg produserer og jeg har klutedilla:)))

 22. says: gro

  Hei gleder meg til nytt mønster og holder på med håndkle i mønstret nr 3.blit en favoritt og enkel og lett mønster.god sommer og ha en fin dag.her nord varmt og godt og strikking med ut.

Comments are closed.