Klassisk småbarnstrikk, rettelse Polar lue, øreklaffer side 28

Polar lue er riktig, det er kun øreklaffene som har fått feil antall masker mellom fellingene.

Trinnbilder-234Øreklaffer:
Legg opp (20) 22 m med grå på p nr 3, og strikk glattstrikk innenfor 1 kantm i hver side (som strikkes r på alle p). Når arbeidet måler (3½) 4 cm, strikkes fra retten slik: * 1 kantm, 2 vridd r sm, (14) 16 r, 2 r sm, 1 kantm, strikk 1 p uten felling *, gjenta fra *–*, men med 2 m mindre mellom fellingene for hver gang til det gjenstår 4 m.
Strikk snor over disse 4 m slik: Strikk 4 m r, skyv de 4 m til høyre side av p *, la tråden gå bak arbeidet og gjenta fra *–* til snoren måler (23) 26 cm, klipp av tråden og trekk den gjennom de 4 m, stram tråden og fest den godt. Strikk en øreklaff til på samme måte.

Klassisk-småbarnstrikk_red

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Scalloway herrelue i Fair Isle strikk
Fair Isle strikk kjennetegnes ved deres fargerike mønstre, primært i jordfarger fra...
Read More
One reply on “Klassisk småbarnstrikk, rettelse Polar lue, øreklaffer side 28”

Comments are closed.