Klassisk mønsterstrikk votter og pannebånd i Familien nr. 3

Denne ukens Familien nr. 3, 2012

“Klassisk mønsterstrikk i rødt og hvitt”, votter og pannebånd i Daletta fra DaleGarn. Utforming og vottemodellene ble strikket på cruise i Karibien høsten 2010 litt av en konstrast til dagens vintertemperatur. Her hos oss målte vi 20 minus idag tidlig.

På jakt etter en flott modell for votter og pannebånd, for det måtte jo bli et pannebånd også, av det moderne brede slaget. Jeg lette rundt og spurte om noen kjente til en god modell. Plutselig kom jeg på at kanskje jeg hadde modellen i min aller nærmeste familie. En liten telefon og vips var modellen i «boks» og hvem er hun, jo min niese Annette Fevang Olsen. Proff som få, uten å ha gjort slike oppdrag før, så det blir ikke siste gang Geir og jeg er på tur til Horten for å fotografere. Bildet er tatt tidlig i november ifjor på Borre Golfbane.

Har du lyst å strikke votter og pannebånd,mønsteret finner du i Familien nr. 3 2012

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Strikkefasthet
Tenker du over hvor viktig strikkefasthet er, uansett hva du strikker? Her...
Read More
15 replies on “Klassisk mønsterstrikk votter og pannebånd i Familien nr. 3”
 1. says: angelika

  Hei, et fint sæt 🙂
  jeg har købt den tyske udgave af din hæklebog og har problemer med et mønster. Dækkeservietterne af oldemorsfirkanter skal ifølge mønstret hækles i et hørgar med en løbelængde på mere end 5000 meter pr. 100 gr. Det kan da ikke være rigtigt ?
  mange hilsner
  Angelika

  1. says: Tove Fevang

   Hei Angelika!
   Dette er helt klart feil i den tyske utgaven. Lingarnet skal ha tykkelse 16/2, dette er lingarn fra Bockens i Sverige. Du får det i spoler på 250 g i det naturfargede og 125 g spoler i fargene blå, gråblå, rosa. Det hekles med heklenål 2 mm.
   Håper dette ga deg litt mer mening! Lykke til, hilsen Tove

 2. says: angelika

  Hei Tove,
  tak for svaret 🙂 Jeg tænkte nok at det måtte være forkert, for så tyndt et garn har jeg aldrig set. Desværre er der flere fejl i bogen, så det ender nok med at jeg køber den norske også.
  mange hilsner
  Angelika

 3. says: Lilly Ørnes

  Jeg trenger hjelp fra deg for og få tak i hardangersømskole som dere har skrevet i bladet «Familien. Takk

 4. says: Kari Karlsen

  Hei! Henger meg på de to kommentarene over, og må bare spørre om det er mulig å få tak i mønstret her? Helt nydelig mønster! 🙂

Comments are closed.