Bli med på Rekrasjonstrikk 15-17. feb. på Ona (fyr)!

foto: Geir Arnesen

Ytterst på Romsdalskysten med ryggen mot fastlandet, skrev jeg i medlemsbladet til Norsk strikkeforbund "På pinnen" for 1 1/2 år siden. Da hadde Geir (fotografen) og jeg vært på Ona for første gang. Men var også fullstendig klar over at det ikke kom til å bli siste gang jeg besøkte dette stedet.

foto: Geir Arnesen

Ona trollbandt oss fra første stund så, når Hilde Sørmoen en av innehaverne av garnbutikken "To runde pinner" kom å spurte om jeg kunne tenke meg å komme å holde foredrag og kurs, når de skulle arrangere Rekrasjonstrikk på denne fantastiske øyen så langt ut i nordvest som en kan komme, så var svaret JAAA, med en eneste gang!

foto: Geir Arnesen

Dere kan tro jeg gleder meg til å kommer tilbake, og nå har du også en glimrende mulighet til å være på dette flotte stedet en hel weekend sammen med andre som er glade i pinner og garn... Om du selv har lyst til å strikke eller bare slappe av, nyte frisk luft og vakker natur er opp til deg!

foto: Geir Arnesen

Jeg skal nok gjøre begge deler!

 

Her kan du lese hele programmet og med info hvordan melde seg på!

 

Les om: To Runde Pinner /På pinnen nr.2 og 3 2017, medlemsbladet til Norsk Strikkeforbund

Vil du vite mer om Norsk Strikkeforbund og kanskje i tillegg bli medlem for 300,- kr i året så finner du nettsiden her

 

foto: Geir Arnesen

Når du ikke orker å strikke mer, så kan du gå innom to av de flotte keramikerne på øya! Garnbollen i midten fikk være med meg hjem sist jeg var på Ona (det finnes nok en til deg også) !

 

Håper vi ses i februar på Ona!

Hilsen Tove 😉

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Førjulens boktilbud «Festdrakter til barn» og «Søm med overlock»

Min siste bok "Festdrakter til barn" som kom ut for noen dager...
Read More