Alle 16 klutene på fatet

wpid-DSC5119-1920x1080.jpg

 

Da kom alle seksten klutene på fatet som igjen var til rådighet.

Det har vært litt stille herfra etter vi kom hjem, hverdagen innhentet oss fortere enn lynet. Den siste dagen vår i Boston gikk med til å melde stjålet mobil fra leiebilen... og når vi kom til Gardermoen så hadde vi en bil som ikke ville starte, alt som var av lamper på dashbordet lyste som et juletre, vindusviskerne gikk på full fart og var umulig å slå av. Resultat: ny leiebil fra forsikringselskapet for å komme hjem... Så hvis noen lurer på hva de første dagene hjemme gikk til kan jo bare gjette. Det er lett å sperre en mobil, men å få åpnet den igjen kan ta mer tid er erfaringen min blitt. Så 14 dager etter vi reiste fra USA er status. Gammel mobil fungerer det også så lenge man har fått nytt simkort. For to dager siden dukket det opp en melding på dataskjermen, mobil og 3 mailer fra ICloud om at min mobil hadde slått seg på, på en oppgitt adresse i Boston. Så moralen her er, stjel ikke en Iphone 5s, den sladrer alltid til eieren hvordan den har det. Leiebil har vi fremdeles, slik er det når bilen trenger en ny kodet del fra Tyskland, som selvfølgelig da må lages spesielt til bilen. Men den oppholder på i Museumsveien i nærheten av Gardermoen, så jeg har vel spøkt med bilforhandleren at den passer kanskje best der! Og selvfølgelig dag 3 hjemme forsvant internett, når jeg endelig hadde fått alt annet orndet å kunne begynne å leve normalt igjen, Get visste ikke hvorfor og lette etter feilen... de lette en hel dag og jeg som klagde på dårlig nettilgang i USA til tider!

_DSC9290
Så med alt dette i løpet av noen dager, så forsvant fotografen og jeg på planlagt tur til Krakow. Her hadde vi noen flotte dager i en fantastisk by som er vel verdt et besøk og iallfall hvis man er kultur og håndarbeidsinteressert.
Sist uke var det er et fantastisk håndarbeidsmarked på den store markedsplassen i gamlebyen!

_DSC9284Ikke var det masse lekkert håndarbeid for salg, mange av de som solgte sine arbeider satt også og jobbet på markedet. Kniplinger ble laget i en "rasende" fart med kniplepinner som nesten spilte musikk i damens hender.

_DSC9280Slik skulle denne brikken som var i arbeid over bli. Og prisen 49 Zloty, dette kan du gange med 2 for å finne den norske prisen. Noen som lurer på hvor mange kniplinger som ble med hjem, jada det var flere...

_DSC9270Sulten kunne stagges med masse forskjellige bakevarer og andre polske spesialiteter.

Flere medlemmer av Asker og Bærum fotoklubb kom også bortover, for å være med på en fotoworkshop arrangert av "Krakow light". Det ble noen inspirerende dager med studiofotografering med fotograf Paweł Wodnicki i hans studio.

Nå tror dere vel at jeg har glemt alle klutene... neida de er her både i hodet og hjertet.

wpid-DSC5131-1920x1080.jpg
Det har har en eventyrlig sommer, med så mye engasjement og bilder av kluter. Med mange utrolige tilbakemeldinger, om de som har lært å lese oppskrifter, ikke minst strikke, hekle og hakke. Det varmer meg enormt at jeg har kunnet bidra sammen med fotografen til dette!
Noen kom med ideen om julekluter og ja hvis responsen er stor nok, så tenker jeg at ja det må vi få til. Det kan selvfølgelig ikke bli i ett slikt antall som i sommer, men en klut i hver teknikk kan det nok bli! Er det stemning for noe sånt? Hvil du vil være med på det, så legg igjen en kommentar under innlegget her, så jeg kan se hva stemningen er for en liten klutealong til jul 😉

Vi ønsker også å samle mange bilder av klutene dere har laget i løpet av sommeren her i et eget innlegg. Hvis noen av dere som har lagt ut bilder ikke vil at de skal legges ut i et innlegg her, så er jeg glad for beskjed enten i meldingboksen min på FB elelr på mail. Vi tenker å rett å slett bare hente ut bilder fra FB for enkelhetskyld. Men hvis dere vil sende meg bilder som kan brukes på bloggen så er jeg særdeles glad for det, gjerne alle klutene du har laget på et bilde.

Enn så lenge vil Geir og jeg takke dere alle sammen som har vært med gjennom sommeren og gjort dette til en annerledes sommer for oss også!

Geir og Tove-Pawel

Hilsen Tove og Geir (som til og med kom på samme bilde, det skjer ikke ofte) foto: Paweł Wodnicki og Krakow light

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Instruksjonsvideo strikk fletter uten hjelpepinne – med gratis Lue oppskrift

Har du lest i strikkeoppskrifter: Strikk andre maske før første maske, deretter...
Read More

59 kommentarer

Kommentering er stengt.