Strikk, håndverk og historie tur til Shetland 3.-10. august 2024

Mange har spurt om det blir ny  Shetlands tur sommeren -24. Ja, det blir det og nå er datoene for neste tur er satt, tidspunktet blir 3.-10. august 2024. Jeg gleder meg stort, og som mange vet er dette mitt favoritt reisemål!

En unik Strikk, håndverk og historie tur til Shetland spekket med innhold!
med Tove Fevang
PROGRAMMET er ikke helt ferdig enda, men ønsker du å være med så kan du allerede nå holde av tidspunktet.

Shetland er utrolig spennende for dem som er interessert i håndverk, kultur, historie og strikk. En øy jeg gleder meg til å komme tilbake til hver gang, Nå vil jeg gjerne ta med meg deg på tur dit.
På denne turen er jeg både reiseleder og bidrar på de workshops vi skal ha, så du må ikke ha en perfekt engelsk eller forstå den så godt for å få et fint utbytte. Jeg hjelper deg der du måtte trenge det!

Det blir mange spennende utflukter på Shetland som både tar for seg kulturhistorie og besøk mange steder som er av stor interesse for oss strikkere. Du må selvfølgelig ikke være en i huga strikker for å være med!

I og med at hele programmet ikke er ferdig enda, så er dessverre prisen ei heller klar. Programmet vil bli ganske så likt som de to turene vi hadde sommeren -23. I 2024 blir det kun en tur, så når endelig programmet er klart, vil det bli først til «mølla»!
Vi flyr fra Bergen lørdag 3. august -24 direkte til Shetland  og etter en time oppe i luften, er vi på Shetland. Returen til Bergen er lørdag 10. august -24.

Hvis du ønsker å få uforpliktende informasjon om turen når hele programmet er klart, så kan du sende meg en mail til: tove.fevang@gmail.com. Da blir du av de første som får mer informasjonen. Fint om du da skriver inn både navn og mailadressen din. 

Kanskje det er dette du skal ønske deg tilskudd til, til jul i år?

Hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
MADELEINE sjal oppskrift
Madeleine sjalet er strikket fra hjørne til hjørne, med 11 forskjellige strukturmønster...
Read More
0 replies on “Strikk, håndverk og historie tur til Shetland 3.-10. august 2024”