Nettforedrag «Terapi i hver maske» onsdag 17.2.2021

Jeg startet nyåret med å holde foredraget «Terapi i hver maske» på Zoom. Samtidig som jeg skrev i forrige nyhetsbrev: Våre liv har heller ikke vært uten dramatikk når det gjelder helse. For noen år siden ble livet hos oss snudd opp/ned i løpet av minutter. Jeg har aldri vært mer glad for å ha strikkepinner og kunne fokusere på dem og ikke minst holde meg fast i dem. Ut av det hele kom det et veldig personlig foredrag som jeg har kalt «Terapi i hver maske»
Foredraget har også ispedd litt om forskning rundt temaet håndarbeid og hva det gjør for kropp og sjel,  – og mine refleksjoner om hvorfor vi strikker og hvordan det påvirker oss i livets ulike faser.

Mange spurte om foredraget ville bli satt opp igjen, noen passet selvfølgelig ikke datoen for. Så jeg har bestemt meg for at jeg skal holde det en gang til. «Terapi i hver maske» blir holdt på nytt onsdag 17. feb. 2021 kl. 19:00

I den tiden vi er inne i, hvor vi er bedt om å holde oss hjemme på nytt, så kan jeg dele litt av mine erfaringer. Og hvor viktig det er å ha fokus på noe positivt.
Det er også ispedd litt om forskning rundt temaet håndarbeid og hva det gjør for kropp og sjel,  – og mine refleksjoner om hvorfor vi strikker og hvordan det påvirker oss i livets ulike faser.
 
Foredraget, er ikke bare for deg som strikker, men også syr, for det kunne like gjerne hete sting i istedenfor maske. Eller du som bare trenger å høre at det kommer noe godt ut av alt… når det har gått litt tid!

Foredraget har begrenset antall plasser og koster kr. 50,- (min erfaring er at når foredragene har vært gratis har mange har meldt seg på og deretter ikke kommet, mens andre ikke har fått plass).

Meld deg på mitt nyhetsbrevet her! I retur får du dette gratismønsteret på patentstrikket kjøkkensett rett inn i mailboksen din! Settet består av stort og lite kjøkkenhåndkle, oppvaskkluter og grytekluter alt strikket i bomull.

Meld deg på nyhetsbrev

* indicates required

Hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
MOR & FAR sokkeoppskrift
Ingenting varmer bedre en «hjemmestrikkede» sokker både på føttene og i hjertet...
Read More
0 replies on “Nettforedrag «Terapi i hver maske» onsdag 17.2.2021”