Tur til New York og Vogue Knitting Live jan. 2019

 

Har du lyst til å starte 2019 med strikketur til New York, da kan du bli med meg. Jeg har lagt opp turen og er engasjert som reiseleder av Explore Travel for disse 9 spennende dagene fra 23. jan–1. feb. i New York. Du får være med meg til noen av mine favorittbutikker, gå på workshop med et par av mine favorittdesignere. Ellers skal vi besøke en alpakkafarm på Long Island, Lion Brand outlet utenfor New York og mye mer. Et par dager er satt av til å besøke en av verdens mest kjente og største strikkefestivaler som arrangeres midt på Manhattan, Vogue Knitting Live 2019.

 

 

Vogue Knitting Live 25. – 27. jan. 2019, New York er en av de aller største strikkefestivalene i USA og arrangeres midt på Manhattan. Her kan du være med på workshops, høre foredrag, se moteshow eller vandre mellom alle utstillerne som selger alt hva hjertet kan begjære for oss strikkere og heklere.

 

Vi vil også besøke Lion Brand Yarn outlet, butikk og kurssenter, beliggende 45 minutter utenfor New York. www.outlet.lionbrand.com

 

En dag drar vi ut av New York og til Long Island der vi skal besøke alpakkafarmen Long Island Yarn & Farm. De lager sitt eget Alpakka garn og har en gårdsbutikk.

 

Ellers vil det selvsagt bli tid til å besøke ulike garnbutikker i New York.

Vi vil også få en workshop med en av USA´s mest kjente designere, Melissa Leapman. Det vil bli en workshop til som blir en overraskelse i New York denne står ikke i programmet.

 

Byenes by, New York, har masse å by på uansett om man besøker byen for første gang, eller har vært her flere ganger tidligere. Vi bor på Manhattan, med gangavstand til mange severdigheter, forretninger og Broadway. Det er for øvrig svært enkelt å bruke metro i New York.

Her produseres mer kultur enn noe annet sted i verden, byens museer av alle kategorier ligger i verdenstoppen, og shoppingmulighetene er tilpasset den tykkeste lommebok og det tynneste kredittkort.

Det blir felles guidet bytur hvor vi får se noe av det byen er mest kjent for; Empire State Building, Central Park, Ground zero (tidligere Twin Towers), sjarmerende Soho, Little Italy, Rockefeller Center, FN’s hovedkvarter og mye mer.

I denne byen er også et av verdens mest kjente kunstmuséer; Guggenheim. Veien dit går bl a via Central Park, byens rekreasjonsområde for fattig og rik.

Metropolitan Museum of Art er også verdt et besøk for dem som er interessert i å oppleve mer av kunstens verden.

Neonskiltene på Broadway er et flott skue i kveldsmørket, og bekrefter at alt er stort i NY!  Hver dag legges restbilletter til forestillingene ut for salg til en hyggelig pris, både til musicaler og teaterforestillinger av topp kvalitet.

New York er byen du ønsker å komme tilbake til! Nyt din bit av The Big Apple!

Her kan du lese hele programmet dag for dag, for New York turen 23. jan – 1. feb. 2019 og alt som er inkludert i prisen

 

Jeg gleder meg stort til turen, blir du med (i skrivende stund er jeg på vei hjemover fra TNNA messe i Cleveland, Ohio)!

hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Strikkefasthet
Tenker du over hvor viktig strikkefasthet er, uansett hva du strikker? Her...
Read More
0 replies on “Tur til New York og Vogue Knitting Live jan. 2019”