12 kluter ferdige på «lånt» fat!

wpid-DSC1293-1920x1080.jpg

 På søndag kommer strikkeklut nr. 7 og hekleklut nr. 4. Disse ukene er gått så fort, på søndag kommer den siste heklekluen og neste søndag er alle kluteoppskriftene kommet. Men det er ikke for sent om du vil slenge deg på å være strikke, hekle eller hakke i sommer.

Et lite bilde av søndagens kluter kommer i morgen lørdag!

De fire første klutene finner du oppskrifter til i disse linkene. Strikket klut nr. 1, Heklet klut nr.1Strikket klut nr. 2Hakket klut nr. 1,Strikket klut nr. 3Heklet klut nr. 2Strikket klut nr. 4, Hakket klut nr. 2Strikket klut nr.5, Heklet klut nr. 3, Strikket klut nr. 6 og Hakket klut nr. 3

Tusen takk for alle flotte bilder dere legger ut av egne kluter  og med masse positive kommentarer! Responsen fra dere er veldig inspirerende for meg, her jeg sitter i USA og leser og ser på masse flotte bilder av kluter. Føler jo nesten at jeg er hjemme!

Tusen takk alle sammen dette er til stor inspirasjon for både meg og fotografen, som har igjen har tatt bilder mange bilder til søndagens kluter! Bildet av klutene er tatt på et lånt fat som vi fant på takterrassen hotellet vårt i Boston (man tager hva man haver). Kommende uke blir det skikkelig ferie for oss i New England området, denne uken har gått med til endel jobb her borte !

Hilsen Tove akkurat nå i Vermont

 

wpid-DSC1321-1920x1080.jpg

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Lerwick damelue i Fair Isle strikk
Fair Isle strikk kjennetegnes ved deres fargerike mønstre, primært i jordfarger fra...
Read More
4 replies on “12 kluter ferdige på «lånt» fat!”
 1. says: Wenche Myhre

  ….. det er du som skal ha en stor takk Tove for å ha delt alle nyttige tips og strikke/hekle/hakketeknikk.
  Jeg har snart den 5. kluten ferdig men kan jo fortsette etter at prosjektet er ferdig.
  Det ble for mange feriedager som måtte gå til annet:)….. en uke med fire barnebarn tillater ikke strikkeutskeielser, en uke foto tur på fantastiske Færøyene, en uke i Tvedestrand og til slutt en uke i fjellheimen(…. og her er det deilig frisk, kjølig luft)….. men da kan jeg glede meg til mørkere kvelder og mer lærdom etter hvert…… God tur hjem fra USA, hils fotografen og fortsatt god sommer enten det er ferie eller jobb….. og igjen Tusen, Tusen takk !!!

  Klem fra Wenche
  mange herlige opplevelser og mange nye minner i «minneboka». En fantastisk deilig og flott sommerferie er snart slutt og tilbake på jobb

  1. says: Tove Fevang

   Hei Wenche!

   Tusen takk for så hyggelig ord!
   Du har hengt godt med og vet jo du har hatt mange andre gjøremål i ferien din du, som vi 😉
   Nå har vi vært i Vermont noen dager og besøkt forleggeren min her i USA, de holder til på en gård et utrolig flott sted midt i ødemarken. De måtte legge inn internett selv, fra langt avgårde og mobiler virket bare ikke. Men med eget aggregat hadde de også strøm når all elekstritet forsvant enten i snøstorm eller annet dårlig vintervær 😉 Men hva gjør vel det når du kan gå gjennom stallen for å kommet fra kontoret til lageret 😉
   Når blir det New England kystliv på Geir og meg før vi vender nesen hjemover 10. aug… så fotografen har fremdeles litt bilder å ta av både det ene og det andre!!!
   Kos deg med sommerminnene dine, når du er tilbake på jobb!

   Hilsen Tove

 2. says: Benedikte

  Hei 🙂
  du er jammen snill som deler oppskrifter på de fine klutene dine ! Tusen takk 🙂
  I dag skal jeg jammen gå ut og få meg en hakkenål også.. for med de flotte fremgangsmåtene du har laget tror jeg at jeg skal prøve meg på hakkeklutene også 🙂 tusen takk igjen og godt nyttår 🙂

  1. says: Tove Fevang

   Hei Benedikte!

   Godt nyttår til deg også og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
   Håper du finner deg en hakkenål idag!
   Lykke til med hakkingen og andre garnaktiviteter!

   Hilsen Tove

Comments are closed.