Så ble det 10 kluter ferdige på fatet!

_DSC0254-1920x1080-wm

På søndag kommer strikkeklut nr.6 og hakkeklut nr. 3. Disse ukene er gått så fort, kanskje litt for fort for både meg og  mange er kanskje også langt ut i ferien. Men det er fremdeles ikke for sent om du vil slenge deg på å være strikke, hekle eller hakke i sommer.
Et lite bilde av søndagens kluter kommer i morgen lørdag!

De fire første klutene finner du oppskrifter til i disse linkene. Strikket klut nr. 1, Heklet klut nr.1Strikket klut nr. 2Hakket klut nr. 1,Strikket klut nr. 3Heklet klut nr. 2, Strikket klut nr. 4, Hakket klut nr. 2, Strikket klut nr.5, og Heklet klut nr. 3

Er så imponert over responsen fra dere, det er så utrolig flott med alle bilder av egne kluter fra dere og med masse positive kommentarer! Særlig her jeg sitter i USA og leser og ser på masse flotte bilder av kluter.
Tusen takk alle sammen dette er til stor inspirasjon for både meg og fotografen, som har tatt bilder i ett sett i mange uker! Men denne uken har han fått fri (men det varer ikke evig), da jeg reiste til USA på jobb. Neste uke blir det ferie for oss, og da kommer fotografen til Boston !

God fredag, fra en som akkurat har våknet i USA, Tove 
;)

 

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
0 replies on “Så ble det 10 kluter ferdige på fatet!”