Sniktitt på kluter nr. 5 og i morgen er det igjen en ny strikke- og hekleoppskrift!


_DSC0149-1920x1080-wm

En liten «snik titt» på klutene som kommer i morgen tidlig, en strikket i hvitt og heklekluten er krem med rosa kant!
I morgen tidlig kommer oppskriften på disse her på bloggen! Ja, for jeg har skjønt at alle ikke har skjønt at oppskriftene publiserer seg selv kl. 08:30 hver søndag. Så det er bare å gå inn her å finne dem, dere behøver ikke å vente til de blir delt på Facebook. Min søster mente nemlig at jeg var ganske treg om morgen, noe jeg mente jeg ikke var. Så fortalte hun hvor ustabilt disse klutene kom en søndag formiddag. Så hvis dere er skjønt enig med henne, så til mitt forsvar. Det er bare å direkte hit til bloggen og etter kl.08:30 i morgen tidlig ligger det to nye oppskrifter å venter på dere!

   En uke med masse engasjement, flere og flere kluter dukker det opp bilder av. Blir så imponert over alle klutene mange av dere har laget. TUSEN takk for at dere deler klutene med både meg og alle andre på Facebook. Så bare fortsett å laste opp kluter på FACEBOOKSIDEN min tovefevang.no, dette er den siden som man kan gå inn og trykke «liker» på og som har flest følgere. Dessverre så er det ikke mulig å laste opp egne bilder på bloggen. Geir og jeg håper vi kan bruke bildene som er lagt ut på Facebook til en «egen collage» av klutene i et eget innlegg senere, i og mange av dere som følger med her på bloggen ikke er på Facebook.
Hakkekluten som var denne uken ser det ut som mange har fått til både kantmaske og mere til! Det gleder både meg og fotografen stort at så mange er i sving med hakking etter trinnbildene.

 Denne uken har julen stått mye i fokus her på kontoret. Juli og jul er jeg vant til gjennom mine mer enn 30 år med design og skriving for ukepressen. Nå er det Quiltemagasinet har hatt mye fokus for å bli ferdig til deadline 1. aug. I starten av uken setter jeg kursen for USA, hvor jeg skal på en strikke- og heklekonferanse i New Hampshire. Så fotografen får en stille og rolig arbeidsuke i Shibsted uten mas om bilder eller annet. Resten av klutene vil bli lagt ut mens jeg er i USA. Fortvil ikke fotografen og jeg møtes igjen i Boston neste søndag… så bilder kommer.

   Han også foretatt trekningen av overraskelsen denne uken av de kommenteren ang. klutene sist lørdag!
Vinneren er Anne Lise Kåsa, som får pinnemål hvor du også kan måle strikkefasthet og en pakke maskemarkører (disse kan være gode å ha til strikkekluten om en uke), GRATULERER!

wpid-DSC0154-1920x1080.jpg

Vi gjentar trekning denne uken også! Legger du igjen en kommentar under her, hører fra gjerne om hvordan det er gått med kluten/klutene din, og du med i denne ukens trekning, hva det blir… blir også en overraskelse kanskje finner jeg noe spennende i USA!

wpid-DSC0022-1920x1080.jpgJul i juli!

God lørdag herfra i sommersolen, Tov;)

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Strikk, håndverk og historie tur til Shetland 17.-24. juni 2023
 Velkommen til en unik reise vest i havet8 dager spekket med innhold! ...
Read More
28 replies on “Sniktitt på kluter nr. 5 og i morgen er det igjen en ny strikke- og hekleoppskrift!”
 1. says: Jorunn M Ellen

  Oi, de ser begge utrolig lekre ut! Jeg har stort sett valgt en klut pr. uke, men mistenker at denne gangen blir det begge

 2. says: Jorunn M. Ellen

  Oi, de ser begge utrolig lekre ut! Jeg har stort sett valgt en klut pr. uke, men mistenker at denne gangen blir det begge

  1. says: Grete Samuelsen

   Gledes til i morgen tidlig 🙂 Lurer på hvor du har kjøpt «bling» markørene ?

   1. says: Tove Fevang

    Hei Grete!

    Disse markørne er noen vi har for salg.Send meg en mail hvis du vil ha en pk.
    Hilsen Tove

     1. says: Tove Fevang

      Hei Grete!
      Nei, har ikke det. Er ikke så avansert, bare send meg en mail du 😉

      Hilsen Tove

  2. says: Tove Fevang

   Hei Jorunn!
   Ja det er bare å hive seg rundt, men det kan vel du 😉

   Hilsen Tove

 3. says: Astri Ese Hole

  Kjempefine nye kluter også. Får ikke strikket så mye nå siden jeg er på ferie, men lurer meg til noen pinner nå og da.

  1. says: Tove Fevang

   Hei Astr!

   Ikke alltid lett å få til alt på en gang 😉 God ferie!!!

   Hilsen Tove

 4. says: Lise Andresen

  Har fulgt med hele tiden så nå er jeg akkurat i tide til neste klut. Håper å lære meg å ta bilde og legge ut når alle er ferdige. Gøy påfunn. God tur til USA.

  1. says: Tove Fevang

   Hei Lise!

   Så hyggelig at du er med! Bilder fikser du sikkert !!!
   Tusen takk!

   Hilsen Tove

  1. says: Tove Fevang

   Hei Jorunn!

   Takk takk og så morsomt at du er i gang med hakking 😉

   Hilsen Tove

 5. says: Mona v. Harling

  Kjempefine kluter!
  Har lagret alle mønstrene du har delt med oss, og bare gleder meg til å starte på dem! Må få unnagjort de siste heklebestillingene mine først!!
  Men kan nesten ikke vente…

  1. says: Tove Fevang

   Hei Mona!

   Ja, det er jo ikke alltid en får til det en mest har lyst til med engang 😉
   Men oppskriftene ligger der de og venter til du har tid!

   Hilsen Tove

 6. says: Siri

  Gleder meg til nye oppskrifter i morgen (selv om ikke er helt i rute med alle klutene). God tur til USA.

 7. says: Tove Fevang

  Hei Siri!

  Så bra, men du vet det er jo ikke livet om å gjøre å være helt i rute med dette her 😉

  Tusen takk!

  Hilsen Tove

 8. says: gro

  Hei Tove.Gleder meg til nye mønstre igjenn og denne gangen begynne med heklekluten.Så koslig og artig med denne strikkealongen du hsr med oppskrifter på klutrt og blitt noen gsver strikket nå og gitt bort.Blitt helt frelst med fisse klutene og enkle og lette så alle kan hvere med og du viser og forlarer med bilder og og takk igjenn.Ha en fin søndsg.

  1. says: Tove Fevang

   Hei Gro!

   Så hyggelig at du liker mønstrene og både hekelr og strikker! Ja, det er fine og greie gaver og hvem trenger vel ikke en klut 😉
   Tusen takk for hyggelig tlbakemelding på trinnbildenene!

   God søndag til deg også, hilsen Tove

 9. says: Anne Lise

  Hei Tove Fevang 🙂

  Tusen hjertelig takk. Hurra……… Jeg vant overraskelsen din denne uka.
  Nei nå ble jeg virkelig glad alså. ( har ingen smiletegn på mitt nettbrett, ellers skulle du fått sett min superglade frosk, med armer og ben alle veier, av glede )
  Og så fine gaver da! Jeg har mange ganger savnet pinnemåler med hull, og hvor superpraktiskt det var med » fast utskjæring » til å måle strikkefastheten i !
  Og også en hel pakke med maskemarkører ! Nå kan jeg slutte å bruke garnbiter til å markere med ! Såå moro dette var ! Riktig god tur til USA. Håper du får litt ferietid der borte. God sommer ! Beste hilsen ei som er veldig glad, Anne Lise.

 10. says: Anne Lise

  Ps….naboen har stor fest med musikk i kveld, derfor sitter jeg her i den deilige sommernatten, og har god tid til å hakke.

  1. says: Tove Fevang

   hei igjen!

   Da fikk du sikkert gjort en hel masse 😉 Håper du også fikk deg litt god søvn til slutt 😉 😉

   Hilsen Tove

 11. says: Tove Fevang

  Hei Anne Lise!

  Bare hyggelig! Kan du sende meg adressen din på mail til meg tove.fevang@gmail.com, så kommer det pakke i posten!
  Maskemarøkrer er alltid godt å ha. Ja, det er så enkelt å se strikke, hekle eller hakkefastheten i utskjæringen… og ikke minst telle maskene! Husk den må ganges med 2 da utskjæringen er bare 5 x 5 cm.

  Takk takk USA er alltid inspirerende!
  Hilsen Tove

 12. says: Berit

  Er i gang med strikkeklut nummer 4 : den gule ..
  Veldig fine og store kluter, mon tro om jeg våger å gi meg ut på hekling og hakking??

  1. says: Tove Fevang

   Hei Berit!

   Så flott at du er i gang med den gule kluten! og ja hekling og hakking fikser du helt sikkert, ta en «prøvetitt» på bildene, så ser du nok at dette ikke så hokus pokus!
   Lykke ti!

   Hilsen Tove

 13. says: Berit Brandvik

  Så nydelige kluter! Disse skal jeg strikke og hekle når jeg kommer hjem fra ferie. Gleder meg til fortsettelsen 🙂
  God tur til USA

Comments are closed.