Julebamser til Amandaprosjektet

Noen kommer til verden litt før tiden, og trenger ekstra pleie og omsorg på Nyfødtintensiven på ulike sykehus rundt om i landet. Til disse små strikker mange damer, et lite prematur teppe, lue, votter og sokker i ull eller alpakka som varmer ekstra godt for både de små og foreldre i regi av Amandaprosjektet.

De små som ligger på disse avdelingene på julaften får også en liten strikket eller heklet julebamse fra Amandaprosjektet. Til dette trengs det over 300 julebamser. Har du lyst til å lage en bamse eller to til dette prosjektet. Så finner du her fire forskjellige bamser to strikkede og to heklde, så det skulle være modeller for både de som strikker og hekler mye eller akkurat har startet med strikkepinner eller heklenål.

Klikk her for å laste ned oppskrifter til Amandas julebamser. Du finner også en egen Facebook side for Amanda-prosjektet, her kan du se masse flott strikk som dyktige damer lager. Du kan også finne mange forskjellige oppskrifter til ulike modeller.

Tips!

Disse små bamsene er også fine til å lære barn å strikke og hekle, særdeles de som lages i to deler og sys sammen. Lag en til deg selv og en til glede for noen andre på julaften!

Hilsen Tove

 

 

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Spiralsokker til hele familien – gratis mønster
Sokkene er strikket som navnet sier i spiral. Sokkene har ingen hæl...
Read More
0 replies on “Julebamser til Amandaprosjektet”