Er dere klare? I morgen starter vi med de første klutene, en strikket og en heklet

wpid-DSC6880-1920x1080.jpgEn liten "snik titt" på de to første klutene!
I morgen tidlig kommer oppskriften på disse her på bloggen!
Håper dere  gleder dere like mye som meg, til å strikke, hekle og hakke gjennom sommeren! Jeg er helt overveldet over responsen som har vært lenge før vi har kommet i gang! Det har gitt masse ekstra energi til både meg og fotografen (min mann Geir) til å ta mange ekstra bilder!
Følg med i morgen, samtidig lurer jeg på hvor mange er vi egentlig som ønsker å være med på klute-alongen! Alle som legger igjen en kommentar om det her under dette innlegget, er med på en trekning av en liten overraskelse!

Hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Nettforedrag «Strikke jakke/kofte fra A-Å» onsdag 14.4.2021

Foredraget «STRIKKE JAKKE/KOFTE FRA A-Å» er et foredrag jeg har holdt menge ganger...
Read More

320 kommentarer

Kommentering er stengt.