MADELEINE sjal samstrikk/mini onlinekurs

Bli med på samstrikk/mini onlinekurs, vi starter opp med en introduksjon på Zoom 18. mai kl. 19.00 for deg som melder deg på. Denne første kvelden vil jeg veilede deg i hvilke garn jeg har funnet ut vil egne seg til sjalet og gå igjennom sjalet, slik at du vet hva som venter deg fra 1. juni. Jeg har selv strikket sjalet i 4 ulike garn kvaliteter og holder nå på med mitt 5. sjal og i enda en garnkvalitet. Deretter vil vi ha selve oppstarten av samstrikken/mini online kurset 1. juni.

HVA?
Madeleine sjalet er strikket fra hjørne til hjørne, med 11 forskjellige strukturmønster med rettstrikk felter mellom hver struktur del. Alle de forskjellige mønstrene har diagrammer, som de fleste synes er det lettest å strikke etter. Alle strukturene er enkle å strikke og bygget på hverandre slik at det starter med den enkleste. Så om du er nybegynner eller erfaren strikker skal du kunne klare det. Oppskriften vil ha mange trinn-for-trinn bilder og også noen små videoer laget spesielt for oppskriften. Skulle du stå fast så er hjelpen der i form av at vi møtes alle som strikker sjalet på zoom-kvelder, hvor du kan spørre alt du lurer på. Har du ikke mulighet til å være med på en zoom kveld, så vil det bli opptak som du kan se i etterkant. Minuset da, er jo at du ikke kan spørre direkte, men allikevel få med deg det som ble tatt opp og det kan ses om og om igjen.
Sjalet måler 58 x 200 cm og er strikket i garnet Meadow fra Fibre Company på pinner nr. 2,5.

HVEM?
Madeleine sjalet er designet av meg, Tove Fevang til deg. Jeg er har jobbet fulltid som håndarbeids designer, forfatter av et tyvetalls håndarbeids bøker, kurs- og foredragsholder i inn- og utland, reiseleder for håndverkreiser bl.a. for Explore Travel og redaktør for ulike magasiner gjennom de siste 37 årene.
Jeg elsker å designe være seg strikk, hekling, søm, broderi. Tenke ut nye ideer og se om de kan fungere slik jeg ønsker.
Ekstra stor er gleden når jeg ser mange får til det jeg har designet og har glede av å bruke oppskriftene, og ikke minst skaper sine egne ting ut fra ideene og designene. Mitt store ønske er at alle skal ha like stor glede av håndarbeid som meg selv, og kan jeg være med på å hjelpe noen på den veien så er det en stor glede for meg!

HVORDAN?
Madeleine sjaloppskriften vil være oppdelt i 5 deler og du får en ny del av oppskrift rett inn i innboksen på mailen din hver onsdag.
Oppstart 1. juni (denne kvelden vil vi også ha et zoom møte hvor du kan spørre om alt du lurer på med oppskriften)

Madeleine samstrikk/mini onlinekurs koster kr. 850,- (fordelt på Madeleine oppskriften kr. 200,- og zoom online kurskvelder kr. 650,-) Madeleine oppskriften vil ikke være i løssalg før 1. august – frem til denne datoen er den bare tilgjengelig for deg som er med på samstrikken/mini onlinekurset.

Alle som abonnerer på nyhetsbrevet mitt på www.tovefevang.no får Madeleine oppskriften og samstrikk/mini onlinekurset til kr. 800,- frem til 17. mai (deretter koster den kr. 850,-) (og du må gjerne melde deg på nyhetsbrevet, husk å krysse av for dette på påmeldingskjema).

Sjalet er strikket fra hjørne til hjørne, dette lærer du på samstrikk/mini onlinekurset.

DETTE FÅR DU:

  • Madeleine sjal oppskriften inkludert diagram til 11 ulike strukturstrikk, en ny del av oppskriften kommer hver onsdag fra 1. – 29. juni.
  • Introduksjon på Zoom 18. mai kl. 19.00 for deg som melder deg på. Denne første kvelden vil jeg bl.a. veilede deg i hvilke garn jeg har funnet ut vil egne seg til sjalet. Jeg har selv strikket sjalet i 4 ulike garn kvaliteter og holder nå på med mitt 5. sjal og i enda en garnkvalitet. Deretter vil vi ha selve oppstarten av samstrikken/mini onlinekurset 1. juni.
  • 4 Zoom-kvelder med gjennomgang av oppskrift (datoer kommer, alle blir i løpet av juni), du kan se opptak av disse kveldene i etterkant hvis du er forhindret i å delta, eller vil se de på nytt.
  • Noen overraskelser underveis
  • Mulighet til å vinne kvadrat strikkefasthetsmåler, verdi kr. 198,-
  • Alle som deltar på samstrikken og fullfører Madeleine sjalet innen utgangen av August 2022, vil være med på trekningen av ChiaoGoo TWIST LACE MINI pinnesett til en verdi av 1.475,-

Meld deg på i dag – kvadrat strikkefasthetsmåler trekkes blant de første 25 påmeldte!

GARN OG PINNE INFO:
Sjalet på bildet er strikket i garnet Meadow (40% ull, 25% babylama, 20% silke, 15% lin) fra TheFibreCo.com og på pinner nr. 2 1/2. Vi jobber med å kunne tilby garnpakke og pinner i denne kvaliteten og en annen garnkvalitet som er i silke, ull og mohair i omtrent samme tykkelse. Du vil få mer info om dette på Zoom møtet 18.mai kl. 19.00

Meld meg på Madeleine sjal samstrikk/mini online kurs 2022

Håper du har lyst til å strikke sammen med meg i juni og selvfølgelig må du ikke bli ferdig i løpet av juni… du kan bruke hele juli og august for å bli ferdig med sjalet og enda være med på trekningen av ChiaoGoo TWIST LACE MINI til en verdi av 1.475,-

Blir du med?
Hilsen Tove 😉

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Fiiine Filippa sokkeoppskrift
Fiiine Filippasokker er strikket i tynt garn og brukes rett på foten...
Read More
0 replies on “MADELEINE sjal samstrikk/mini onlinekurs”