STRIKKE HÆL uten kile -video slik gjør du det

Annette sokken er strikket med denne hælen som vises i videoen.

I mine sokkeoppskrifter bruker jeg å strikke hæl uten kile. Hælen er strikket frem og tilbake, helt til hele hælen er ferdig strikket og du kan fortsette å strikke rundt. Hælen ligner mye det mange kaller «kjøpe sokk hæl». Særdeles når jeg strikker med Magic-Loop teknikken og begge sokkene på en gang. Så strikker jeg ferdig den ene hælen og deretter hælen på sokk nr. 2 og så er det bare å forsette på begge sokkene igjen. Ingen masker å plukke opp eller felle inni i en kile. Hælen sitter helt perfekt på foten og ingenting løst «gnisser» i skoen eller støvelen.

I videoen lærer jeg deg, min lille snarvei til hvordan jeg strikker 3 masker vridd vrang sammen, fra retten.

FLETTESOKKENE er strikket med hæl uten kile.
Mer om oppskriften finner du her: https://www.tovefevang.no/2019/07/31/flettesokker-oppskrift/

ANNETTE SOKKENE er også strikket med hæl uten kile.
Mer om oppskriften finner du her: https://www.tovefevang.no/2020/01/31/annette-sokkeoppskrift/

Ønsker du å få nyheter fra meg, det kan være nye videoer, oppskrifter eller annet av håndarbeidsinteresse!

Meld deg på nyhetsbrev

* indicates required

Hilsen Tove

Hilsen Tove

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
Cathrine damelue i Fair Isle strikk
Fair Isle strikk kjennetegnes ved deres fargerike mønstre, primært i jordfarger fra...
Read More
0 replies on “STRIKKE HÆL uten kile -video slik gjør du det”