«Søtt til de aller minste», denne ukens Familien nr.12

Denne ukens Familien nr. 12

“Søtt til de aller minste” noen kommer til verden litt før tiden, og trenger ekstra pleie og omsorg. Et lite prematur teppe, lue, votter og sokker i alpakka eller ull varmer ekstra godt. Her er oppskrifter på enkle og litt mer kompliserte modeller i både strikk og hekling.

Modellene har jeg designet spesielt til «Amanda prosjektet», som du også kan lese om i dette nummeret av Familien.

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang
MADELEINE sjal oppskrift
Madeleine sjalet er strikket fra hjørne til hjørne, med 11 forskjellige strukturmønster...
Read More
7 replies on “«Søtt til de aller minste», denne ukens Familien nr.12”
 1. says: Heidi

  Siste nr av Familien har jeg ikke fått tak i, så nå må jeg forte meg og skaffe det. Lager også ting til Amandaprosjektet etter å ha hørt den rørende historien på Snelletreffet som var for en måned siden.

 2. says: Tove Fevang

  Hei Heidi!
  Nr. 12 kommer i butikkene til tirsdag og er på vei ut til abonnentene nå. Så du har nok av tid;) Amanda prosjektet er nok noe som rører oss alle. Hører det er mange som lager til det etter at hørte om Amanada-prosjeket på Snelletreffet. Hilsen Tove

 3. says: Hilde

  Hei.
  Du har en inspirerende blogg, og bra bøker 🙂
  Jeg lurer på en ting. I «helt enkel hekling» boka er det et babyteppe. Rosa med offwhite kant.
  Jeg prøver meg på det nå. Jeg har heklet 5-6 omganger, men hele arbeidet mitt krøller seg som en spiral. Er det slik det skal være? Retter det seg ut etterhvert eller gjør jeg noe feil?

  1. says: Tove Fevang

   Hei Hilde!
   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Spørsmålet ditt ang. at det krøller seg som en spiral. Kan ikke huske at det gjorde det når jeg heklet teppe, men det er en god stund siden nå. Det kan jo kanskje gjøre det helt i starten, pass på at kantene på begge sider blir rette og at der mønstret lager «kryssene» ligger rett over hverandre. Hvis de gjør det så ville jeg prøvd meg ltt lenger å sett om det retter seg. Hvis ikke ta et bilde av det og send meg det, så skal jeg prøve å se om det er noe annet som skjer.
   Lykke til, Tove 😉

 4. says: Emma

  Hei Tove! Jeg lurer på noe angående det rosa babyteppet du har i boken din «Helt enkel hekling» Hvor lang tid tar det å lage ca.? Jeg vurderer å lage det til halvtårsprosjektet mitt, der vi får to timer i uken + litt arbeid hjemme, men ikke betydelig mye. Jeg er veldig i tvil om jeg kommer til å rekke det 😉

 5. says: Eli Tørvik

  Hei Tove og godt nytt år til deg. I dag oppdaget jeg siden din, til min store glede. Jeg har en del bøker av deg men det er om lappeteknikk og som jeg har hatt stor nytte og glede av. Tenk du fant en strikkebutikk i London, yppi. Etter store kartet, du så vennlig la inn, finnes jo det forskjellige steder å dra nå. Har vært i London veldig mange ganger (jobbet som au pair i 1967) Tenk at du vil dele alle de fine oppskriftene med oss, tusen tusen takk. Mvh Eli Tørvik

  1. says: Tove Fevang

   Hei Eli!

   Så hyggelig tilbakemelding fra deg! Det er bare å følge med videre!
   Hilsen Tove

Comments are closed.