Nettforedrag “Terapi i hver maske”

I nyhetsbrevet fra tovefevang.no i mars 2020 skrev jeg:
«Tror vi alle føler vi lever i noen rare tider, eller er med i en film og tenker det er rett og slett er «science fiction». Jeg er så utrolig glad for at jeg har håndarbeid av mange slag å holde på med. Det lar tankene gå til helt andre ting, enn nyheter fra verden rundt. Jeg vil tro at kanskje du er som meg, trenger avkobling fra det hele»

Jeg trodde som mange andre at dette ville gå over, mens vi går inn i et nytt år med mange tanker om hvordan vil dette året bli...
For min egen del så synes jeg 2020 har på mange måter vært fint. Selv om alle mine jobber som skulle foregå verden rundt har blitt avlyst. Jeg har fått masse tid til å være hjemme, sammen med ham jeg liker å dele hverdagen med.
 
Våre liv har heller ikke vært uten dramatikk når det gjelder helse. For noen år siden ble livet hos oss snudd opp/ned i løpet av minutter. Jeg har aldri vært mer glad for å ha strikkepinner og kunne fokusere på dem og ikke minst holde meg fast i dem. Ut av det hele kom det et veldig personlig foredrag som jeg har kalt «Terapi i hver maske». Jeg har holdt dette mange ganger i forskjellige sammenhenger og nå har jeg besluttet å holde det på zoom onsdag 13.1.2021 kl.19:00. Datoen er også valgt av en grunn...
Jeg er mest vant til å ha øyekontakt med tilhørende når jeg har holdt dette foredraget verden rundt, men nå har jeg tatt skrittet ut til å snakke til en skjerm.
I den tiden vi er inne i, hvor vi er bedt om å holde oss hjemme på nytt, så kan jeg dele litt av mine erfaringer. Og hvor viktig det er å ha fokus på noe positivt.
Foredraget har også ispedd litt om forskning rundt temaet håndarbeid og hva det gjør for kropp og sjel,  - og mine refleksjoner om hvorfor vi strikker og hvordan det påvirker oss i livets ulike faser.
 
Foredraget, er ikke bare for deg som strikker, men også syr, for det kunne like gjerne hete sting i istedenfor maske. Eller du som bare trenger å høre at det kommer noe godt ut av alt... når det har gått litt tid!

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Else-Marie babyteppe gratis oppskrift til “Verdens prematurdag” 2020

I Norge fødes det ca. 5 000 premature barn hvert år. På...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *