Adventskalender 2020

Finn litt tid til deg selv i adventstiden og gjør noe av det du liker best. Adventskalender 2020 betyr å være med å strikke kluter! En ny strikket kluteoppskrift hver søndag i adventstiden og en ekstra strikkeoppskrift på julaften (totalt 5 oppskrifter).

HVA?
Hver søndag i adventstiden, mottar du en mail fra meg med søndagens «klutegave». Det er en oppskrift på en klut. Dette blir 4 kluter totalt. Alle klutene er enkle å strikke og bygget på hverandre slik at det starter med den enkleste. Så om du er nybegynner eller erfaren strikker skal du kunne klare det. Skulle du stå fast så hjelper jeg deg gjerne.
Samtidig vil det komme noen små overraskelser sammen med kluteoppskriften hver søndag, det kan være noe du kan lage sammen med andre eller kose deg med å gjøre på egenhånd. Jeg kan jo røpe en av tingene, det er eskene på bildet over. Du vil få maler og instruksjoner til hvordan du kan disse lage selv, hvis du har lyst til å gi bort noen av klutene i julegaver eller til andre gaver.
Pssst... på julaften kommer julenissen med en ekstra oppskrift (ikke klut) som du kan strikke på i juleferien.

HVEM?
Alle kluteoppskriftene er nye til adventskalenderen 2020 og laget spesielt av meg, Tove Fevang til deg. Jeg er har jobbet fulltid som håndarbeidsdesigner, forfatter et tyvetalls håndarbeidsbøker, kurs- og foredragsholder gjennom de siste 35 årene.
Jeg elsker å designe å tenke ut nye ideer og se om de kan fungere slik jeg tenker, være seg strikk, hekling, søm, broderi.
Ekstra stor er gleden når jeg ser mange får det til og har glede av å bruke oppskriftene og skaper sine egne ting. Mitt store ønske er at alle skal ha like stor glede av håndarbeid som meg selv, og kan jeg være med på å hjelpe noen på den veien så er det en stor glede for meg!

HVORDAN?
Du får en oppskrift rett inn i innboksen på mailen din hver søndag formiddag i adventstiden. En ekstra oppskrift kommer på julaften med julenissen.

Adventskalender koster kr. 175,- (fordelt på 5 oppskrifter = 35,- kr pr. oppskrift)

Alle som abonnerer på nyhetsbrevet mitt på www.tovefevang.no får adventskalenderen til kr. 150,- (og du må gjerne melde deg på til dette, husk da å krysse av for det på påmeldingskjema).

DETTE FÅR DU:

  • 4 unike klutoppskrifter alle i tofarget strukturstrikk, hver søndag i adventstiden
  • 1 unik oppskrift på julaften
  • 4 overraskelser til sammen, 1 sammen med hver klutoppskrift, hver søndag i adventstiden
  • Mulighet til å vinne kvadrat strikkefasthetsmåler, verdi kr. 178,-

Meld deg på i dag - kvadrat strikkefasthetsmåler trekkes blant de første 25 påmeldte!

GARN OG PINNE INFO:
Mine kluter er strikket i to farger rød og natur i garnet Trio fra Isager og på pinner nr. 2. Du kan bruke hvilken som helst tykkelse på garn og pinner. Her velger du det som passer deg best.

Med ønske om en hyggelig førjulstid med klutestrikk fra mitt juleverksted!
Hilsen Tove 😉

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Nettforedrag «Strikke jakke/kofte fra A-Å» onsdag 14.4.2021

Foredraget «STRIKKE JAKKE/KOFTE FRA A-Å» er et foredrag jeg har holdt menge ganger...
Read More