SOMMERGAVE TIL DEG SELV – hva med STRIKKEPINNER?

Vi har nå fått inn flere ulike sett av de fantastiske pinnesettene fra ChiaoGoo, og gir deg et supert sommertilbud på pinner. Hva er vel bedre enn å unne seg selv en liten sommergave - og det absolutt fordi du fortjener de aller beste pinnene å strikke med.
ChiaoGoo er pinnene for deg som virkelig ønsker deg høykvalitetspinner og det i særklasse. Pinnene er i kirurgisk stål, med en super finish. De finnes fra de aller tynneste nr. 1,5 og oppover til skikkelig tykke. Du får de også i alle kvart numre, som gjør at du klarer å finne den perfekte strikkefastheten til et hvert garn. Pinnene ligger utrolig godt i hendene og pinnespissene er «passe» spisse og overgangne mellom vaier og pinner gir deg perfekt strikkeflyt. 

For snart 2 år siden var jeg på en strikkekongress i USA, da fant strikkepinnene på bildet. Jeg er litt i overkant interessert i å finne gode strikkepinner. Særlig de som er tynne å strikke blant annet hullstrikk med. Hjemme igjen ble jeg opptatt med mitt og glemte de "fine" strikkepinnene jeg hadde blitt anbefalt av produsenten. Men for snart 1 1/2 år siden, holdt jeg på å strikke eks. antall prøver til et tyyyyyynt Shetland lace skjerf, som skulle brukes til en workshop på strikkecruise i Vesterled, hvor vi blant annet skulle til Shetland. Etter mange tester av garn og mønster, hadde jeg plutselig brukt opp alle mine tynne pinner og sammen med at jeg hadde slitt med å strikke 2 eller 3 masker sammen, for det var ikke så lett å komme til små trange masker. Det var da jeg kom på at jeg hadde jo kjøpt et ChiaoGoo Lace Twist Mini pinnesett med pinner fra 1,5 – 2,5 mm i USA, men hvor var nå de... Så nå var det bare å sette i gang å lete (vet du alltid hvor dine strikkepinner er?). Og hva fant jeg... jo verdens beste pinner, lette og ikke minst spisse uten å stikke hull i fingrene mine. For når jeg begynte å bruke dem husket jeg jo alle godordene jeg hadde hørt om pinnene. For å gjøre resten av historien kort. Jeg ringte til produsenten og ba om å få kjøpt endel ChiaoGoo Lace Twist Mini pinnesett, slik at de som skulle være med på strikkecruiset fikk muligheten til å få kjøpe pinnene jeg hadde forelsket meg i.
Resultatet av det hele er at nå har vi tatt inn pinnesettene og løse pinner og vaiere som settes sammen til forskjellige lengder. Så nå kan også du få kjøpt pinnene fra meg!

I settet så er det 3 løse vaiere (som ikke  og 5 størrelser på de 13 cm lange pinnene med lace tupper (laget i kirurgisk stål) i størrelse 1,5 – 1,75 – 2 - 2,25– 2,5 (siste størrelsen strikker jeg masse sokker med Magic-Loop metoden). Pinner og vaiere i sammen gir deg rundpinner på 60 – 80 og 100 cm.

En liten griper i gummi og med strammere setter du sammen pinne og vaier, overgangen blir helt glatt og tråden henger seg ikke fast i overgangen. Ekstra stoppere følger med, slik at du kan bruke pinnene til et annet arbeid hvis det oppstår et akutt behov... for noe annet å strikke.....

Alt tilbehøret oppbevares i en liten boks som følger med. I boksen er det også to forlengere slik at vaierne kan settes sammen og får lengder opptil 190 cm rundpinne. Dette er helt supert blant annet til store kunststrikk-duker. I tillegg følger det også med 6 maskemakører og en liten linjal med pinnemål.

Denne lille mappen rommer alt sammen som du har sett på bildene over. I tillegg har den en ekstra lomme til alt det andre du sikkert har av små ting som er greit å ha på et sted.

CHIAOGOO TWIST LACE MINI

      CHIAOGOO TWIST LACE MINI pinnesett inneholder:

 • 5 ulike størrelse pinner (1,5 – 1,75 – 2 – 2,25 – 2,5 mm) 13 cm lange i kirurgisk stål, med lace tupper.
 • 3 forskjellige lengder på vaiere som blir til 60 cm, 80 cm og 100 cm rundpinner.
 • 2 stoppere, så du kan bruke pinnene på et annet strikketøy, når behovet melder seg.
 • 3 strammere, så vaier og pinne festes godt sammen.
 • 6 maskemarkører.
 • 1 linjal med pinnemåler
 • 2 forlengerskruer til å sette sammen flere vaiere slik at rundpinnen kan bli opptil 190 cm
 • 1 oppbevaringseske til alle smådelene
 • 1 liten mappe som får plass til alt over, pluss litt av dine egne småting også. INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli. 2019 på settet er kr. 890,- (ord. kr. 998,-) + porto
CHIAOGOO TWIST LACE MINI SHORT

Vi har også fått inn pinnesett som har litt kortere pinner disse er 10 cm som er den eneste forskjellen på Mini twist settene. Utover det så er alt innhold tilsvarende som CHIAOGOO TWIST LACE MINI pinnesett beskrevet over.

ønsker du dette settet så heter dette Twist mini short
INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli. 2019 på settet er kr. 890,- (ord. kr. 998,-) + porto

TWIST RedLace Small

      CHIAOGOO TWIST RedLace Small pinnesett inneholder:

 • 6 ulike størrelse pinner (2,75 – 3,25 – 3,5 – 3,75 – 4,0 - 4,5 - 5,0 mm) 13 cm lange i kirurgisk stål, med lace tupper.
 • 3 forskjellige lengder på vaiere som blir til 60 cm, 80 cm og 100 cm rundpinner.
 • 2 stoppere, så du kan bruke pinnene på et annet strikketøy, når behovet melder seg.
 • 3 strammere, så vaier og pinne festes godt sammen.
 • 6 maskemarkører.
 • 1 linjal med pinnemåler
 • 2 forlengerskruer til å sette sammen flere vaiere slik at rundpinnen kan bli opptil 190 cm
 • 1 oppbevaringseske til alle smådelene
 • 1 liten mappe som får plass til alt over, pluss litt av dine egne småting også. 

  Ønsker du dette settet så heter dette Twist RedLace Small
  INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli. 2019 på settet er kr. 970,- (ord. kr. 1.125,-) + porto
TWIST SHORTIES RedLace MINI

      CHIAOGOO TWIST SHORTIES RedLace MINI pinnesett inneholder:

 • 6 ulike størrelse pinner 2 - 2,25 - 2,5 - 2,75 -3,0 -  3,25  (6 ulike størrelser) 5 cm lange i kirurgisk stål, med lace tupper.
 • 6 ulike størrelse pinner 2 - 2,25 - 2,5 - 2,75 -3,0 -  3,25  (6 ulike størrelser) 8 cm lange i kirurgisk stål, med lace tupper.
 • 3 forskjellige lengder på vaiere er med i settet disse 13 - 15 -20 cm lange.
 • 2 stoppere, så du kan bruke pinnene på et annet strikketøy, når behovet melder seg.
 • 3 strammere, så vaier og pinne festes godt sammen.
 • 6 maskemarkører.
 • 1 linjal med pinnemåler
 • 1 liten mappe som får plass til alt over, pluss litt av dine egne småting også. 
  Ønsker du dette settet så heter dette Twist SHORTIS RedLace
  INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli. 2019 på settet er kr. 950,- (ord. kr. 1.050,-) + porto
  Dette er det perfekte pinnesettet hvis du vil strikk f.eks. sokker uten å bruke strømpepinner/settpinner. Disse pinnene kan også kombineres med CHIAOGOO TWIST LACE MINI settene
Double Point Sock set

Vi har også fått inn strømpepinne sett Double point Sock set. Pinnene er i akkurat samme gode utførelse som rundpinnene, like "spisse" her er det fra størrelse 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3 - 3,25 Pinne lengden 15 cm. 

 • 6 ulike størrelse pinner 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3 - 3,25  med pinne lengde 15 cm lange i kirurgisk stål, med lace tupper.
 • 12 maskemarkører.
 • 1 linjal med pinnemåler
 • 1 liten mappe som får plass til alt over, pluss litt av dine egne småting også. <

  Ønsker du dette settet så heter dette Double point Sock set
  INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli. 2019 på settet er kr. 518,- (ord. kr. 568,-) + porto

Kjekt med stoppere, slik at jeg kan legge bort et strikketøy og fortsette med de samme pinnene på et annet arbeid. Du kan også få kjøpt ekstra stoppere!

CHIAOGOO RED TWIST stoppere (til mini og small vaiere):  

2 stk i pk røde stoppere passer til mini Red twist pinnesett
2 stk i pk hvite stoppere passer til small Red twist vaiere

INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli 2019 på Red twist mini stoppere kr. 62,- (ord. kr. 75,-) + porto

CHIAOGOO RED TWIST Vaier MINI

Ekstra vaiere til mini pinnesett: Den røde Twist vaieren er "memory free" dvs. at den ikke bøyer seg eller kan få en "brekk/knekk" når en strikker f.eks. Magic-Loop. Vaieren er laget  av multi stål og dekket med rød nylon, som gjør den veldig myk og god å holde i, og ikke for glatt. Når du skal skru den sammen med strikkepinnen så har vaieren en hull såkalt "lifeline holes" som du setter T-strammeren som følger med vaieren til å stramme vaier og pinne sammen. Slik får de en helt "smooth" overgang mellom pinne og vaier og skrur seg heller ikke opp mens du strikker... du som meg har kanskje mer enn en gang erfart at det pinne og vaier skruer seg fra hverandre mens du strikker...

CHIAOGOO RED TWIST Vaier MINI (pinnesett)  
Størrelse: 35 cm  kr. 75,-    (gir en rundpinne lengde på 60 cm)
Størrelse: 55 cm  kr. 75,-    (gir en rundpinne lengde på 80 cm)
Størrelse: 75 cm  kr. 75,-    (gir en rundpinne lengde på 100 cm)

INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli 2019 på Red twist mini vaier kr. 62,- (ord. kr. 75,-) + porto

CHIAOGOO RED LACE TWIST – utbyttbare pinner:
Løse pinner fra størrelse 2,75 – 4 mm og løse røde vaiere fra 35 – 75 cm

De løse 13 cm lange pinnene er laget av det samme kirurgiske stålet som pinnesettet over, veldig gode å holde i da de er akkurat passe glatte. Dette gjør også at glatt garn ikke sklir lett avgårde og pinnene er akkurat så spisse at det er veldig lett å strikke fletter uten hjelpepinne eller flere masker sammen. Dog ikke så spisse at de gir deg hull på fingertuppene. Pinnene er veldig lette og du skrur de sammen med den vaierlengden du trenger. (Selv bruker jeg veldig mye vaier på 35 cm sammen med pinnene, da får jeg den helt perfekte lue/pannebånd lengden på 60 cm).

CHIAOGOO RED LACE TWIST small - utbyttbare pinner: 

De løse pinnene passer sammen med de løse vaierene (under). NB! passer ikke sammen med pinnesettene over. (dette er pga. vaierene i settene er tynnere for å passe til de tynne pinnene).

Red twist lace small pinner:
Størrelse: 2,75 mm  kr. 90,-
Størrelse: 3,0 mm  kr. 90,-
Størrelse: 3,25 mm  kr. 90,-
Størrelse: 3,5 mm  kr. 100,-
Størrelse: 3,75 mm  kr. 100,-
Størrelse: 4,0 mm  kr. 100,-

INTRODUKSJON PRIS frem til 1. juli 2019 på Red twist lace pinner kr. 80,- (ord. kr. 90,-  –  100,-) + porto

CHIAOGOO RED TWIST VAIER - passer til Twist Lace small utbyttbare pinner fra str. 2,75 – 4 mm: 

Den røde Twist vaieren er "memory free" dvs. at den ikke bøyer seg eller kan få en "brekk/knekk" når en strikker Magic-Loop. Vaieren er laget  av multi stål og dekket med rød nylon, som gjør den veldig myk og god å holde i, og ikke for glatt. Når du skal skru den sammen med strikkepinnen så har vaieren en hull såkalt "lifeline holes" som du setter T-strammeren som følger med vaieren til å stramme vaier og pinne sammen. Slik får de en helt "smooth" overgang mellom pinne og vaier og skrur seg heller ikke opp mens du strikker... du som meg har kanskje mer enn en gang erfart at det pinne og vaier skruer seg fra hverandre mens du strikker...

Chiaogoo Red Twist vaier til Lace pinner (small) :
Størrelse: 35 cm  kr. 75,-    (gir en rundpinne lengde på 60 cm)
Størrelse: 55 cm  kr. 75,-    (gir en rundpinne lengde på 80 cm)
Størrelse: 75 cm  kr. 75,-    (gir en rundpinne lengde på 100 cm)

INTRODUKSJON PRIS frem til 1.juli 2019 på Red twist vaier kr. 62,- (ord. kr. 75,-) + porto

CHIAOGOO Gripere
Trenger du litt ekstra å holde pinnene med for å skru de fast, da er gummigriperen smart, hold den rundt pinnen og skru fast pinne og vaier med T-kroken. Da er du iallfall 100 % sikker på at pinne og vaier sitter perfekt sammen.

2 stk i pk

INTRODUKSJON PRIS frem til 1.juli 2019 på CHIAOGOO Gripere
kr. 52,- (ord. kr. 58,-) + porto

CHIAOGOO RED TWIST stoppere (til mini og small vaiere):  

2 stk i pk røde stoppere passer til mini pinnesett
2 stk i pk hvite stoppere passer til small Red twist vaiere

INTRODUKSJON PRIS frem til 1.juli 2019 på Red twist mini stoppere kr. 62,- (ord. kr. 75,-) + porto

BESTILLING SENDES på e-post til: tove.fevang@gmail.com

Jeg sender deg en ordrebekreftelse, HUSK NAVN OG ADRESSE

Du får tilsendt faktura på e-post, for betstillinger under kr. 500,- er det dessverre et faktura på kr.35,- ellers kan du også betale med VIPPS

Sokker strikket med Magic-Loop

Mitt Shetland Lace skjerf, strikket etter en gammel oppskrift fra Shetland Heritage Museum på Unst Shetland. Dette var hva damene på "Strikkecruise i Vesterled" med Explore Travel i 2018 strikket på workshop om bord på cruisebåten. De som skal være med på strikkecruiset  juli 2019 skal få lov til å prøve seg på det samme mønsteret.


Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Strikkekveld hos SandnesGarn, Sandnes mandag 3.des 2012

Mandag 3. des, skal jeg til Sandnes og ha "strikkekveld"  fra kl.19-21...
Read More