Klassisk småbarnstrikk, rettelse Polar lue, øreklaffer side 28

Polar lue er riktig, det er kun øreklaffene som har fått feil antall masker mellom fellingene.

Trinnbilder-234Øreklaffer:
Legg opp (20) 22 m med grå på p nr 3, og strikk glattstrikk innenfor 1 kantm i hver side (som strikkes r på alle p). Når arbeidet måler (3½) 4 cm, strikkes fra retten slik: * 1 kantm, 2 vridd r sm, (14) 16 r, 2 r sm, 1 kantm, strikk 1 p uten felling *, gjenta fra *–*, men med 2 m mindre mellom fellingene for hver gang til det gjenstår 4 m.
Strikk snor over disse 4 m slik: Strikk 4 m r, skyv de 4 m til høyre side av p *, la tråden gå bak arbeidet og gjenta fra *–* til snoren måler (23) 26 cm, klipp av tråden og trekk den gjennom de 4 m, stram tråden og fest den godt. Strikk en øreklaff til på samme måte.

Klassisk-småbarnstrikk_red

Oversæt til norsk
Written By
More from Tove Fevang

Oscar og Nicolai babyteppe til “Verdens prematurdag” 2016

17. november er Verdens prematurdag og feires over hele verden. Mange kjente...
Read More

1 Comment

Comments are closed.