Saliha babyteppe til Verdens prematurdag 2017

17. november er Verdens prematurdag og feires over hele verden. Mitt lille bidrag til denne dagen er oppskrift til et nytt prematurteppe til deg som har lyst å strikke. Teppet er dedikert til Saliha (Letic) og fått hennes navn. Teppet er laget så enkelt at du som kanskje ikke er så dreven strikker også skal kunne strikke det!

Det har vært en utrolig respons på teppet som Elise Øvrebø Meling la ut på Amandaprosjektet sin FB-side etter at hun var ferdig med å prøve strikke det for meg. Derfor har jeg vært litt i tenkeboksen, oppskriften blir lansert på verdensprematurdag 17. november, slik som jeg også i fjor lanserte et teppe dedikert til denne dagen her på nettsiden min. Teppet i fjor het Oscar og Nicolai oppkalt etter mine premature tvillingbarnebarn (oppskriften finner du selvfølgelig her fremdeles, søk opp Oscar og Nicolai).

Flere har spurt om å få oppskriften før 17. november (noen har jo skjønt at den egentlig er ferdig).

Derfor har jeg tenkt igjennom saken og har et tilbud til dere som kanskje har lyst til å starte veldig snart. Oppskriften finner du her på et lukket område på nettsid, logg deg inn og hent oppskriften, MEN til gjengjeld strikker dere et teppe i lilla (som er prematurfargen) som dere donerer til verdensprematurdag 17. nov. Disse teppene vil jeg gi til Rikshospitalet (de skal da gis til sykehuset denne dagen). Kommer det flere enn det er sengeplasser til på nyfødtintensiven på Riksen, vil de bli gitt til Ullevål sin nyfødtintensiv. Hvorfor disse to sykehusene, er enkelt det er de som er nærmest her jeg bor og tenker at kan vi gi en «stor bunke tepper» dit denne dagen klarer vi kanskje å sette enda mer fokus på Verdensprematurdag, ER DU MED?

PS! 17. november vil oppskriften lanseres for alle på nettsiden uten innlogging, slik som i fjor, da vil også hovedbilde av teppe bli lagt ut.

 

Design, modell og oppskrift: Tove Fevang www.tovefevang.no

Foto: Geir Arnesen www.geirarnesen.no

STØRRELSE: ca. 43 x 60 cm vasket og ferdig oppstrukket

Du må registrere deg, og logge deg inn... Klikk her for å registrere deg eller her for å logge deg inn.
NB! Var du med å strikke samstrikk teppe ifjor, så bruker den innloggingen du har fra før


Oversæt til norsk

2 kommentarer

 • Inger Margrethe Sørensen Inger Margrethe Sørensen sier:

  Det står at man kan legge opp på pinne nr. 3 og strikke videre på 2 1/2, men på 1. Pinne står det at man skal skifte til pinne nr. 3. Jeg er litt forvirret😄

  • Tove Fevang Tove Fevang sier:

   Hei Inger Margrethe!

   Så fint du sa ifra om dette. Det skal stå bytt til pinner nr. 2 1/2!
   Det er rettet opp i teksten nå, tusen takk for at du så det !
   Lykke til med teppet!

   Hilsen Tove 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *